Dönemin klüp Başkanı Atakan Yazgan'ın girişimleri ve futbol federasyonu Başkanı Haluk Ulusoyun katkıları ile yaptırılan Ispartaspor sosyal tesisleri şimdi gerçek sahibine geri döndürülmeye çalışılıyor.

Dönemin Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün talimatı ile Gençlik ve'Spor Genel müdürlüğü tarafından Ispartasporun kullanımına verilmek üzere yaptırılan sosyal tesisleri geri almak için girişimlerini sürdüren Gençlik ve spor il müdürlüğü yetkilileri Is partasporun amatör kümeye düşmesi ve liglerin sona ermesini bekliyor.

Öte yandan Gençlik ve spor il müdürlüğü tesisleri geri aldıktan sonra burayı gençlik merkezi yapacağı gelen haberler arasında. Konunun vali Mcmduh Oğuz'a intikal ettiği ve vali Oğuz'un şimdilik böyle bir girişimin doğru olmadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan Ispartaspor yöneticileri tesislerin kendilerinde kalması için siyasilerle görüşeceklerini açıkladılar.

-IŞIKLANDIRMA TAMAM-

Atatürk Stadının ışıklandırılması için çalışmalar 1 milyon liraya mal olacak ışıklandırma çalışmaları için ihaleye çıkılıyor.

Haziran ayı başında ışıklandırma çalışmalarının başlayacağı ve kısa-süre içinde tamamlanacağı açıklandı. Yetkililer, Atatürk Stadının ışıklandırılmasının ardından Davraz Dağı'na yaz aylarında kamp için gelecek takım sayısında patlama yaşanacağını belirttiler.