Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ancak sezon başında lisansa engel borçları ödenmediği için sahaya gençlerle çıkan ve aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atarak tarihinin en rezil sezonunu geçiren Ispartaspor’da çıkış yolu aranıyor.

BEYKOZ MAÇI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Bu doğrultuda; Ispartaspor Pazar günü deplasmanda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Beykoz 1908 takımı ile karşılaşacak. Zira, ligde ıspartaspor 11 puanla sondan ikinci sırada yer alırken, hemen üstünde rakibi 14 puanlı Beykoz 1908 takımı bulunuyor. Onun için, yarınki maç her iki takım için de hayati önem taşıyor. Ispartaspor bu maçı alarak ligde kalma adına umutlanacak. Kaybetmesi halinde ise ligde kalması iyice zora girecek.

MAÇI SERDAR BAHÇIVAN YÖNETECEK

Beykoz 1908 - Ispartaspor Maçı Pazar günü saat 13.30’da İstanbul Beykoz Stadında başlayacak ve maçı Antalya Bölgesi Hakemi Serdar Bahçıvan yönetecek. Bahçıvan’ın yardımcılıklarını ise Gökçen Toprak ve Hanifi Vurucu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Nihat Kara.

TIK; “KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık, ıspartaspor’u çok zor şartlarda alarak adeta ateşten gömlek giydiklerini belirterek; “İşimizin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Ama, tüm Isparta halkı ile bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bilindiği gibi biz göreve daha 10 gün önce geldik ve Teknik Direktörümüzü değiştirerek bir kan değişikliğine gittik. İnşallah bu kan değişikliği takıma olumlu yansır ve yarınki son derece zorlu Beykoz maçını kazanırız. İstanbul’a kazanmaya gidiyoruz. Bu maçı kazanırsak Ispartaspor ligde kalacaktır” dedi.

OKAN TAKIMDA YOK

Öte yandan, cezalı olan futbolcuların cezası bitti ve yarınki maçta takımdaki yerlerini alabilecekler. Şuanda tek eksiğin devre arasındaki kampta yapılan hazırlık maçı sırasında bacağı kırılan Okan olduğu belirtildi.