İpsalaspor ve Edirne Mega Genç grup liderliği için karşılaşacak İpsalaspor ve Edirne Mega Genç grup liderliği için karşılaşacak

Kadın futbolunda şok bir iddia gündeme oturdu. Ürdün futbol federasyonu karşılaşmaların kontrolünün gerçekleştiği Asya futbol Federasyonu’na Ürdün İran maçında oynayan İranlı kalecinin cinsiyetini doğrulamasını talep eden bir şikayette bulundu. Kadınlar Asya kupası elemelerinde Ürdün ile İran karşılaşmada bir araya gelmişti. 1xbet Kayıt   Ürdün İran'ın kalecisinin kadın değil erkek olduğunu ve bu nedenle de federasyona cinsiyetini doğrulaması gerektiğini ifade eden bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından İran milli takımı yöneticisi maryam İran İrandoost, bu iddiaların İran'ın karşısında yenilgiyi kabul edemeyen Ürdün takımının spekülatif açıklamaları olduğunu iddia etti. Öte yandan Ürdün’ün şikayette bulunduğu maç ile ilgili yeni fotoğraflar ve yeni görüntüler de ortaya çıktı.

1xbet yeni adresi   Bu görüntüler neticesinde kamuoyunda özellikle de İran futbol takımının kalecisinin iddialarda olduğu gibi erkek olduğuna dair geniş bir kanı oluştu. Her ne kadar İran milli takım yöneticisi tarafından yalanlama gelse de Asya futbol Federasyonu’nun konuya ilişkin vereceği karar her iki takım içerisinde de merak uyandırıyor. Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ürdün yetkilileri hem hukuki açıdan hem de federasyon noktasında takipçisi olacaklarını belirtiyor. Mevzunun sadece yenilmek ya da yenmek olmadığını futbolun etik ilkeler çerçevesinde yapılması gerektiğini belirten Ürdün yetkilileri bu anlamda herhangi bir hak kaybının olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını, görüntülerin devamını ortaya koyacaklarını ifade ediyor.

http://www.1xbetbahis.com/1xbet-giris/