Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 63 amatör spor kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu.

Muratpaşa Belediyesi, farklı branşlarda faaliyet gösteren 63 amatör spor kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu. Kulüplere malzemeler Vali Alaaddin Yüksel Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle teslim edildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin asfalt, yeraltı çöp konteyneri, park çalışmalarının yanı sıra 21 bin kişiye uzanan sosyal hizmet ağıyla Türkiye rekorlarını elinde bulundurduğunu söyledi.

11 bin kişinin Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği etkinliklerle düzenli olarak spor yapar hale gelmesinin ayrıca değerli olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “İşte en güzellerinden bir tanesi de bu. Buna katkı veren herkesi kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin amatör sporları her alanda desteklediğini belirten Başkan Uysal, “8’inci spor tesisimizin inşaatı 75’nci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde tamamlanmak üzere. Amatör spor kulüplerine verilen destek gerçekten spora verilen destektir. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin malzeme desteği verdiği 63 kulübün 43’ü futbol, 11’i voleybol ve 9’u da basketbol branşlarında faaliyet gösteriyor. Futbol kulüplerine 504 top, 756 forma takımı verilirken voleybol kulüplerine 132 top ve 154 forma takım teslim edildi. Basketbol kulüplerine ise 120 topla birlikte 140 forma verildi. Bunun yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) halı sahasının değişimi için 70 bin TL nakdi yardımda bulunuldu.