Aliağa Belediyespor ile Ispartaspor arasında oynanan 10. hafta karşılaşmasının başı ve sonu konuşuldu. Son dört dakikada şekilden şekle giren karşılaşmanın sonunda Ispartaspor evine eli boş döndü Aliağa Belediyespor deplasmanına galibiyet parolası ile giden Ispartaspor, Teknik Direktör Erhan Dodanlı"nın istifasıyla yaşadığı şokun ardından, aldığı mağlubiyetle de ikinci bir şok yaşadı.

      İlginç olaylara sahne olan Aliağa Belediyespor karşılaşmasından Yeşil-Pembeliler 2-1 mağlup ayrılarak Isparta"ya döndü. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında yediği golle sarsılan Ispartaspor, son dakikalara kadar gol bulamadı. Maçın 90. dakikasında golcü oyuncu Kemal ile bir gol bulan Ispartaspor ümitlendi. Dakikalar 90+2"yi gösterdiğinde kalesinde bir gol daha görerek, umutsuzluğa kapılan Ispartaspor,90+4"de penaltı kazandı.

      Fakat bunu da gole çeviremeyince evine puansız döndü. Karşılaşmadan sonra Yeşil-Pembeli futbolcuların moralsiz olduğu ve agresif tavırlar sergilediği gelen haberler arasında.

    MAÇTAN DAKİKALAR

   Maçın 2. dakikasında Aliağa Belediyespor"dan Levent, ceza sahası çizgisi üzerinde kaleye gönderdiği topu Ispartaspor kalecisi Hamit çıkaramadı ve ev sahibi ekip erken bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 60. dakikasında Ispartaspor defansının vazgeçilmez isimlerinden Ferhat, kırmızı kart görünce, Yeşil-Pembeliler son yarım saati 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı.

   90. dakikada sol çaprazdan yapılan ortaya ayağı ile dokunan Ispartaspor"dan Kemal, takımı adına bir gol atarak, durumu 1-1"lik beraberliğe taşıdı. Hemen 90+2"de Aliağa Belediyespor"dan Yılmaz, golünü kaydederek ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi.

     Ispartaspor"dan Kemal"in ceza sahası içersinde 90+4"üncü dakikada faule maruz kalması üzerine, karşılaşmanın hakemi Yeşil-Pembeli ekip lehine bir penaltı kararı verdi. Kritik penaltının başına geçen Kemal, gole çeviremeyince, Ispartaspor deplasmandan eli boş döndü.

Gulses