Amatör Lig'de Şampiyon Olacağız!

Ispartaspor'u 2011-2012 Futbol Sezonunda çalıştıracak olan şampiyon takımların hocan Teknik Direktör Sait Taş, çok iddialı.

Ispartaspor'u 2011-2012 Futbol Sezonunda çalıştıracak olan şampiyon takımların hocası Teknik Direktör Sait Taş çok iddialı konuştu.

Birçok takıma profesyonel lig heyecanını yaşatan Taş, Ispartaspor'u da Bölgesel Amatör Lig'den alıp 3, Lige çıkarmak İsliyor.

"ISPARTASPORTDA GÖREV ALMAK GURUR VERİCİ"

Akdeniz muhabirinin telefonla görüştüğü tecrübeli Teknik Adam Sait Taş, önümüzdeki hafta sözleşme imzalamaya geleceğini bildirdi. Ispartaspor'un bir şehir takımı okluğunu belirten Taş, "Hakiki bir kent takımı olan Ispartaspor'da görev almak gurur verici. Profesyonel lige çıkmak için bu görevi kabul etim.'Ispartaspor hak ettiği yerde değil, Göller diyarının takımı en az 2. ligde olmalı. Ispartaspor'u yakından takip ediyordum. Komşu şehrin takımı olarak çok rakip olduk. Isparta'da arkadaşlarım ve dostlarım var" dedi.

ŞAMPİYON TAKIMLARIN HOCASI

Ispartaspor'u profesyonel lige çıkaracağını ve şampiyon yapacağını söyleyen Teknik Direktör Sait Taş, "Kulüp Başkanı Selçuk Tık Beyle oturup konuştuk, Her konuda anlaştık, Isparta'daki futbol heyecanını biliyorum. 1996 ve 2000 yıllarındaki efsane takımı yeniden döndürmek içki bu yola çıkıyoruz. Her gittiğim takımda şampiyonluk yaşadım. Isparta'yı da şampiyon yapacağım. Daha önce çalıştığım ekiplerde seyircileri çok fazla yoktu, Isparta taraftarının desteğini ve şampiyonluk özlemini biliyorum. Isparta'da futbol potansiyeli var. Şampiyonluğun yanında Ispartaspor'da uzun süreli hedefimiz var. İnşallah başaracağız. Transferlerimiz bir hafta içinde noktalanacak. Futbol federasyonu seçimlerinden sonra BAL Ligi’nin kriterleri de belli olur, 20 Temmuz İtibariyle yeni takımın hazırlıklarına başlayacağız'' şeklinde konuştu.                   

RENK-HAVA OLSUN DİYE TRANSFER YAPILMAZ

İzlemediği hiçbir futbolcuyu transfer etmeyeceğini ve işlerini sağlama alacaklarını ifade eden Teknik Direktör Sait Taş, sözlerini şöyle tamamladı "Yönetim kurulumuz raporum doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Bildiğimiz, tanıdığımız futbolcuları transfer ediyoruz, Ben İzlemediğim, takip etmediğini, tavsiye üzerine önerilen oyuncuyu takma aldırmam. Renk hava olsum diye transfer yapılmaz. Futbolun kumarı olmaz. Örneğin Eğirdir Belediyespor'un Honduraslı eski futbolcuları Pâvon ve Soma İyi oyunculardı. Yabancı futbolcu çok iyi olmalı. O nedenle transferde seçici davranıyoruz.  Özellikle Isparta basınından ve kamuoyundan yanımızda olmalarım istiyorum, Birlik ve beraberlikle mutlu sona ulaşmak çok daha kolay olacaktır" dedi.

SAİT TAŞ KİMDİR?
1 Mayıs 1964 Antalya doğumlu olan Sait Taş, 1994 yılında Ormanspor'da antrenörlük kariyerine başladı. Daha sonra Sidespor'da uzun yıllar görev yapan Akdeniz temsilcisini 3, Lig'den

2. lige çıkartan tecrübeli çalıştırıcı bir dönem Burdurspor'da görev yaptı.

Daha sonra Tekirova Belediyespor, Kadriye ve Manavgat Evrenli Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan Taş, disiplini ve tecrübesiyle Akdeniz Bölgesi'nin en başarılı antrenörleri arasında gösteriliyor.