Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçını kazanabileceklerini, ancak ikinci yarı final paslarını doğru yapamadıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Özdilek, hava ve saha şartlarının çok sağlıklı olmadığı, mücadelenin ön plana çıktığı karşılaşmada alınan 1 puanın önemli gözüktüğünü aktarırken, ''Ama özellikle ikinci yarı final paslarını doğru yapabilsek, buradan galibiyetle ayrılmamız doğal olurdu'' dedi.

Yoğun bir maç periyotu içinde olduklarını aktaran Özdilek, önlerindeki Trabzonspor maçından da puan almayı hedeflediklerini belirtti.



-''Necati, Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi''-



Mehmet Özdilek, Galatasaray'a transfer olan oyuncuları Necati Ateş'le ilgili olarak da şunları söyledi:

''Son gün böyle bir şeyle karşılaşmak bizi zihinsel olarak yordu. Bırakmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Necati, önemli oyuncularımızdan biriydi. İki gün önce böyle bir süreçle karşılaştık. O da doğal olarak dönmek istediğini söyledi. Ben, kim olursa olsun, büyük takımlardan teklif alırsa gitmesinden yanayım. Necati bize çok hizmet etti. Tutmamızın faydalı olmayacağını düşündüm.''



-Oyuncuların görüşleri-



Medical Park Antalyasporlu futbolcu Mehmet Yılmaz, Galatasaray deplasmanına gelirken zor bir maç olacağını bildiklerini vurgulayarak, ''Saha koşulları zordu ve lider takıma karşı sahaya çıkacaktık. İstediğimiz 1 puanı aldık. Bizim için altın değerinde bir puandı'' diye konuştu.

Musa Aydın ise golü bulduktan sonra skoru koruyamadıklarını hatırlatarak, ''Son pasları daha iyi kullanabilseydik, galip de gelebilirdik. 1 puan da bizim için Galatasaray'a karşı iyi'' ifadelerini kullandı.