Gazetenizin 12/01/2013 tarihli “Masörün İntikamı!” başlıklı haberde; “DOPİNGİ HOCAMIZ İSTEDİ” , “Antrenör Sait Taş tarafından bir tuvalet kağıdı gibi kullanıldım. Olayın tek suçlusu kayınbiraderim olan antrenör Sait Taş’tır. Futbolculara zorla ilaç verdirtti” şeklinde beyanlara yer verilmiştir.

Haberde yer alan beyanların gerçekle alakası bulunmadığı gibi, haberin içerisinde yer alan bilgilerle müvekkilin şahsına haksız saldırıda bulunulmuş, müvekkilim kamuoyu nazarında küçük düşürülmeye çalışılmıştır.

Masör İlkör Yuvauç hakkında yapılmış olan tehdit, iftira ve hakaret ile ilgili şikayetlerimizi yapmış bulunmaktayız. Haber içeriğinde geçen isnatların tamamı yersiz ve mesnetsizdir. Müvekkil 23 yıldır bu spor ile uğraşmaktadır.

Bu kariyeri boyunca 20 tane şampiyonluğu bulunduğu gibi bunların 5 tanesinde de çalıştırdığı takımı bir üst lige çıkartma başarısı göstermiş, spor ahlakına yakışır bir şekilde hayatını devam ettiren bir antrenördür. Halen de spor hayatına devam etmektedir. Kendisine yöneltilen bu iddialarla bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Sait TAŞ vekili Av. Barış KONYAR