Karaman Belediyespor ile Karaman’da yapılan ilk yarıdaki maçta Karaman Belediyesporlu yöneticiler Ispartaspor’lu yöneticilere çok kötü davranmış ve bir anlamda ‘pislik’ yapmışlardı. Dün Isparta’ya gelen Karaman Belediyesporlu yöneticiler, hak ettikleri gibi aynı şekilde muamele gördü.

Bu durumu cep telefonlarını açarak kayıt altına alan Karaman Belediyesporlu yöneticiler, bu görüntüleri Karaman’da yayın yapan internet sitelerine göndermişler. Söz konusu sitelerde bu konudaki haberler, Karaman’da Ispartasporlulara yapılanlar görmezden gelinerek ‘Karaman’a büyük saygısızlık’, ‘Karaman’ı sahipsiz mi sandınız?’, ‘Başkan Kalaycı’ya Isparta’da büyük saygısızlık’ başlıklarıyla verildi.

Haberlerde bir de Isparta’da çekilen görüntüler yer aldı.

Karaman’daki internet haber siteleri haberi şöyle verdi:

''Karaman'a Büyük Saygısızlık.Bölgesel Amatör Lig (BAL) temslcmz Karaman Belediyespor bu hafta sonu Isparta 32 Spor deplasmanındaydı. Müsabaka Isparta Atatürk Stadında oynandı. Maçta Karamanlılar takımını yalnız bırakmazken ev sahibi Isparta tarafından Karaman'a büyük saygısızlık yapıldı.''

BAŞKAN KALAYCI ENGELLERE RAĞMEN STADA GİRDİ

Maç öncesinde protokol tribünü girişinde olaylar çıkması neticesinde Isparta valisinin talimatı ile Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Beledyesipor yöneticileri stada alınmadı. Tüm engellemelere rağmen Başkan Kalaycı: "Karamanı sahipsiz mi sandınız, ne olacaksa olsun" diyerek tüm zorlamalara karşın içeriye girdi.

Diğer taraftan Isparta valisinin talimatıyla Karaman Belediyesporlu yöneticiler seyirci tribününe polis tarafından zorla götürüldü. Müsabaka Isparta 32 Spor'un 1-0 üstünlüğü le tamamlandı.

İŞTE KARAMAN BELEDİYSPORLU YÖNETİCİLERİN ÇEKTİKLERİ GÖRÜNTÜLER: