Söyleyici IGC’yi Ziyaret Etti.

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Lige hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde farklı galibiyetle başlayan Ispartaspor şehrin yüzünü güldürmeye yeniden başladı.

IGC Başkanı Ramazan Acar’ı ziyaret eden Tarık Söyleyici, ‘Ispartaspor’un vazgeçilmez altın beşlisi var. Bunlar Yönetim, Futbolcular, Teknik Heyet, Taraftar ve Basın. BU beşli yan yana sırt sırta olmak zorunda.

 Başarı bu beşlinin birlikteliği ile pekişecektir. Hafta sonu aldığımız galibiyeti, iyi başlangıcı taraftarlarımıza armağan ediyorum’ dedi.

Futbolun Isparta’da yeniden gündeme gelmesi için her türlü gayreti ve çabayı teknik heyet olarak sarf ettiklerini belirten Söyleyici; ‘Memleketimiz tekrar gündeme gelsin diye omuz verdik. Bu bana kariyer vermez ama benim memleketime vefa borcum var.

Bu bizim boynumuzun borcu. Burası bizim yuvamız. El birliği ile hep beraber Ispartaspor’u en iyi yere getireceğimize inancım tamdır’ dedi.

IGC Başkanı Acar’da Söyleyici’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘şehir milliyetçiliğinin oluşmasının en önemli ayaklarından biri spordur. Hafta sonu hepimiz tek bir ağızdan ISPARTA diye bağırdık.

 Futbolcularımızın, teknik heyetin ve yönetimin haftasonu yaşattıkları bu galibiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Sayın hocamıza ve ekibine güvenimiz tamdır. Başarı adları ile birlikte anılacaktır.

Isparta basını olarak şehrimizin ayağa ve atağa kalması için dün olduğu gibi bugün ve yarında her türlü şartlarda taşın altına elimizi koyacağımızdan şüpheniz olmasın’ dedi.