Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Eskişehirspor'un 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

NTV'de "Yüzde 100" futbol adlı programda görüşlerini dile getiren Dilmen, siyah-beyazlı takımda aksayan yönleri dile getirdi.

"GİTSİN ANKARA'DA OYNASINDA"
Beşiktaş'ın problemi belli ki futbolun problemi yani stat. Ne oyunculara, ne antrenöre, ne hakeme bir şey diyemezseniz. Rüzgar şiddetleniyor, hızı düşüyor. Kontra atak yapmak istersiniz top hızlı gider ya da yavaş gider. Bu şartların Olimpiyat Stadı'nda böyle olduğu biliniyor. Beşiktaş hiç mi bir bir stat. Başakşehir mi, Kadıköy mü, Arena mı yardımcı olmuyor? Gitsin Ankara'da oynasın o zaman. Geçen sezondan bu yana kayıplar yaşandı bu statta. Böyle de devam edecek.

"MAÇLARINI GÜNDÜZ OYNASIN"
Beşiktaş, yayıncı kuruluş ile konuşup yeni stadı yapılana kadar maçlarını gündüz oynasın. Gazetede okudum bir taraftar Çarşı'dan çıkıp stada 2 saatten fazla zamanda gitmiş. Başakşehir, Olimpiyat'a göre daha avantajlı ama orası da uzak. Beşiktaş gündüz oynasın bakın bakalım ne kadar seyirci gelecek. Özellikle kışın hava sıcaklığı açısından da fark edecek.

"HAKEMLER 50 METREDE FISFIS KULLANIYOR"
Spreyler önce mesafeyi korumak için ve ardından zamanı korumak için kullanılmaya başlandı. Ama bugün de hakem önce oyuncuları hizaya sokup sora sıkıyor. Önce fısfısı sıksın sonra oyuncuları çağırsın. Hakemler 50 metreden fısfıs kullanıyor.

"DEMBA BA HAZIR DEĞİL"
Demba Ba oyundan çıktığında forması çok temizdi. Tam hazır olmadığı da görülüyor zaten maç boyunca da etkisizdi.

"TÜRKİYE'DE BEŞİKTAŞ'A ARSENAL GİBİ OYNAMAZLAR"
Beşiktaş - Arsenal maçında iyi bir izlenim verdi. Bunda Arsenal'in de hızlı oyun oynamasının etkisi vardı. Türkiye'de Beşiktaş'a karşı Arsenal gibi oynamazlar.

"BILIC'İ GÖRÜRSEM SORACAĞIM"
Bilic, Olcay'ı neden çıkarır merak ediyorum Görürsem soracağım. Bilic'i de çok severim ama Olcay çıkmaz. Olcay sadece İstiklal Marşı'nı zöylerken duruyor. Mücadele ediyor, koşuyor... Beşiktaş'ta oyundan çıkacak son oyuncu Olcay'dır. Oyuncu çıkmak ister, grip olmuştur anlarım ama geçen hafta Bursa'da bu hafta Eskişehirspor'a karşı alışkanlık mı oluyor. Ben olsam çıkarmam Olcay'ı. Bugün de yoktan var etti golü attı.