Ispartaspor en acı sezonunu yaşıyor. 12 futbolcu ve teknik adamını kaybeden Ispartaspor"da 8 futbolcu daha yönetime "maç saatine kadar paralarımızı ödeyin" sinyali gönderdi. Paralarının ödenmemesi durumunda Nilüfer Belediye maçına çıkmayacaklarını duyuran futbolcular bavullarını hazır tutuyor.

    Futbolcuların ayrılması halinde PAF takım oyuncuları da sahada yer almayacak Durmuş Ali GÜRTOKLU Ispartaspor"da 8 futbolcu daha düzenledikleri basın toplantısında paralarının maç saatine kadar ödenmesini istedi. Takım adına konuşan Rıfat, kendilerinin takımdan ayrılmak istemediklerini ancak, buna mecbur bırakıldıklarını söyledi.

    "Maddi sıkıntı yok" açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Rıfat, “Bunu tüm Ispartalıların bilmesi gerekir” derken, PAF takım oyuncuları da 8 futbolcuya destek verdi.

     Ispartaspor"da deprem sürüyor. Atçı sarsıntıların ardından dün akşam saatlerinde kulüp binasından gelen bir haber kentte soğuk duş etkisi yaptı. Teknik Direktör Erhan Dodanlı ile başlayan deprem, ilk 6 futbolcunun ayrılmasıyla devam etti. Ispartaspor"da artçı sarsıntı Altınordu deplasmanı öncesi yaşandı. Bu karşılaşma öncesinde de kulüple 6 futbolcu daha yollarını ayırdı. Bunun üzerine PAF takımdan takviye ile yoluna devam etmek isteyen Ispartaspor yönetimine son darbe dün geldi.

    12. hafta karşılaşması öncesinde paralarının ödeneceği sözünün verildiğini ancak bunun gerçekleşmediğini savunan 8 futbolcu ile kulübün masörü ayrılma sinyali verdi. Yönetime mesaj gönderen futbolcular, sürenin maç saatinde sona ereceğini ve paralarının ödenmemesi durumunda maça çıkmayacaklarını, kulüple yollarını ayrılacaklarını duyurdu.

    Bu arada 8 futbolcunun ayrılması halinde Ispartaspor"un PAF takım oyuncuları da hafta sonu oynanacak olan Nilüfer Belediyespor karşılaşmasına çıkmayacaklarını söyleyerek, diğer futbolculara destek oldu.

Gulses