Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Keçiören Belediyespor karşılaşmasında 2-2 berabere kalan Ispartasporda Teknik Direktör Tarık Söyleyici kaçan üç puanı takımdaki sağlanamayan uyum soruna bağladı.

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi sahasında ağırladığı Keçiören Belediyespor karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılarak çok önemli olan üç puanı kaybetti.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılamamalarını uyum sorununa bağlayan Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, ancak futbolcularının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi. Söyleyici, “Yeni bir takımız. 11 oyuncumuz da ilk defa yan yana oynuyorlar.

 Sezon başından bu yana dediğim gibi uyum sorunu yaşıyoruz. Adaptasyon sürecini tamamladığımız takdirde Ispartaspor daha iyi olacaktır. Ancak futbolcularımız Keçiören Belediyespor karşılaşmasında iyi futbol oynadılar.

 Sergiledikleri performanstan memnunum. Göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Direkten dönen toplarımız var. Yakaladığımız net pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilseydik skor daha farklı olurdu” şeklinde konuştu.

Söyleyici, 2-0 öne geçtikleri dakikadan itibaren takım savunmasında hatalar yaptıklarını belirtti. Deneyimli Teknik Adam Söyleyici, “Takım savunmasında hatalar yaptık. Ben olayı bireyselleştirmek istemiyorum ama takım olarak hata yaptığımız zamanlar oldu. Ondan sonra da sonuç 2-2 oldu. Bu sorunu kısa süre içerisinde çözeceğiz” dedi.

Pembe-Yeşilli ekibin şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Söyleyici, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını savundu. Söyleyici, “Sıfırdan kurulan bir takımız. Açıkça söylemek gerekirse kadromuz da geniş değil. Ancak ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı ümit ediyorum. Biz hedefe oynayan bir takımız. Daha iyi olacağız” dedi.

Kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Söyleyici, Ispartaspor’un taraftar grubu olan 32 Gençliğe de sahip çıktı. Ispartaspor Teknik Direktörü Söyleyici, “Taraftarımız bizim velinimetimiz. 32 Gençlikte bizim göz bebeğimiz. 12. adamımız. Onlara her zaman yardımcı olmak gerekir. Onlar deplasmanda, yağmurda, çamurda her zaman bizim yanımızda. Dolayısıyla onlara yardımcı olmamız gerekir” diye konuştu.