Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık, takım amatör kümeye düşsede yönetim olarak! kulübe sahip çıkacaklarını ve yeni dönemde şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

Ispartaspor klüp başkanı Selçuk Tık, 44 yıllık mazisi olan Ispartasporda bir dönemin kapatılıp yeni bir dönemin açılacağını belirterek şunları söyledi. "İyi veya kötü bu klübe 44 yıl boyunca hizmet etmiş, bu bayrağı bugünlere taşımış futbolcusundan, yöneticisine, idarecisinden, teknik kadrosuna ve personeline teşekkür ediyoruz.

İyi ve kötü günde takımı destekleyen tüm taraftarlarımıza müteşekkiriz, ne varki son yıllarda maddi sıkıntılar nedeniyle transfer yapamayacak duruma gelen ve bu nedenle alt yapıdaki genç futbolcular ile mücadele etmek zorunda kalan klübümüz bu sezon tüm imkanlarını kullanmasına rağmen başarılı olamamış ve amatör kümeye düşmüştür.

Yeni dönemde de yönetim olarak takıma sahip çıkacağızve düşürdüğümüz gibi takımı yeniden bir üst lige taşıyacağız. Mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olduğumuzu şimdiden beyan ediyorum" dedi.

Bu arada takımın amatör kümeye düşmesi ile borçlarının sıfırlanacağı yönündeki beklentilerin gerçeği yansıtmadığını belirten başkan Tık, özellikle devlete olan borçlar bugüne kadar görev yapan yöneticilerden eşit şekilde tahsil edilir, bizim dönemimize ait ssk, maliye ve diğer borçları biz ödeyeceğiz, bizden önceki borçları ise dönemin yöneticileri şimdiden ödemeye yada taksitlendirmeye başlasınlar, zira devlete olan borçlar klüpler kapatılsa bile bitmiyor sadece yönetici alacakları ve temlikler bitiyor" dedi.