Tokyo 2020 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış olması ile bilinen Japonya, bu sene Tokyo Maratonu’nu ertelediğini duyurdu. Bu ertelenmenin nedeninin de Covid-19 ile ilişkili olduğunu belirtti. Sağlık önlemlerinden dolayı alınan olağanüstü hal sebebi ile yönetim kurulu toplantısı sonrasında bildirisini yaptı. Yapılan açıklamalara bakılacak olursa da var olabilecek sınırlamaların zorluğu nedeni ile bu tip bir adım atılamayacağını ve koşunun geçerli nedenlere bağlı olarak ertelenmesi gerektiğini de bildirdi.

Ertelenen tarih de kurul tarafından yayımlandı. Mart 2022 yılı içerisinde yapılmasına karar verilen bu koşu şimdilik da var olan düzen içerisinde yapılacak bir düzene uygun olmadığından bahsedildi. Ertelenen tarihe kadar Maraton koşusunun düzenlenmeyeceği duyuruldu. Slotcasino giriş  

Maraton Ücretlerinde Sorun Yaşanmayacak!

Maraton direktörü bu konuda yaptığı açıklamalar içerisinde herkesten gerekli özürleri dilerken hem koşuculara hem de müsabaka için içinde heyecan barındıran herkese karşı mahcubiyet içerisinde olduklarını da hissettirdi. Bu kapsamda koşular için bir olumlu durum daha var etti. Planlanan yarış için koşucuların katılmak için ödedikleri ücretler konusunda da elbette gerekli açıklamalar da yapıldı.

Seçimleriniz doğrultusunda hareket edebilme imkanınızın olduğunu da belirten Direktör, ödenen ücretlerin geri dağıtılacağını da duyurdu. Elbette seneye yarışa katılmak isteyenlerin, ücretlerini bir sonraki sene için saklayabileceklerinin de mümkün olduğunu bildirdi. Bu açıdan bakıldığında, gerekli her adımı atmaya çalışan kurul, koşucuları da ücretler konusunda mağdur etmedi.