Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Trabzonspor, sahasında Türk Telekom'u 89-78 yendi.

Karşılaşmanın ilk periyotu karşılıklı basketlerle geçerken, Trabzonspor ilk dakikalarda üstünlüğü ele geçirdi. Daha sonra ise Türk Telekom aradaki farkı kapatarak oyunda dengeyi kurdu.

Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyot 18-17 Trabzonspor'un lehine sonuçlandı.

İkinci periyota hızlı başlayan Türk Telekom bir ara öne geçerken, daha sonra bordo-mavili takım Randle ile bulduğu basketlerle farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Türk Telekom teknik heyeti, farkın açılması üzerine mola aldı. Mola sonrası da etkili oyununa devam eden Trabzonspor, aradaki sayı farkının kapanmasına engel olarak devreyi 41-35 önde kapattı.

Devre arasından sonra çok etkili bir oyun sergileyen Trabzonspor, üçüncü periyotun bitimine 4 dakika 56 saniye kala farkı 12'ye çıkardı. Trabzonspor özellikle Brown ve Gibson ile bulduğu basketlerle farkın kapanmasını engellerken, bu periyotu da 11 sayı farkla 62-51 önde bitirdi.

Karşılaşmanın son periyoduna Türk Telekom yine üç sayılık basketle başladı. Gibson'un tüm karşılaşma boyu devam eden etkili oyunu bu periyotta da devam edince, bordo-mavili takım maçın bitimine 7 dakika 11 saniye kala farkı tekrar 14'e çıkardı.

Türk Telekom, özellikle faul atışları sonucu kaydettiği basketlerle bitime 2 dakika 13 saniye kala farkı 8 sayıya kadar düşürdü. Trabzonspor ise tekrar oyunda dengeyi sağlayarak karşılaşmadan 11 sayı farkla 89-78 galip ayrıldı.