Yapılan gözlemler ve oynanan maçlar neticesinde ne yazık ki Türk milli takımının Dünya kupası konusundaki başarısı düşük görünüyor. Mart 2022 tarihinde oynanacak play-off maçı ile Katar’ın ev sahipliği yapacağı 22. Dünya Kupası için son biletlerden biri alınmaya çalışılacak. 1xBet giriş  

Play-off oynayacak milli takımda yarı final maçları 24 Mart final maçları ise 29 Mart tarihinde gerçekleşecek. Play-off yarı final maçları seri başı olan takımın ev sonra ipliği neticesinde oynanacak. Fakat bu noktada ay yıldızlı ekibimiz seri başı değil. Dünya Kupası play-off müsabakalarına dair kura çekimi 26 Kasım Cuma günü Türkiye saati ile 19’da İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilecek.

1xbet Mobil  FIFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek kura çekimi sonunda play-off etabında Avrupa elemelerinde grupların ikinci sırasında yer alan 10 takım uluslar liginden gelen takımlar ile mücadele edecek. Kurada seri başı uygulaması olacak. Dolayısıyla 12 takım dörderli gruba ayrılarak toplamda 3 grup elde edilecek. Türk milli takımı kura çekiminde seri başı olamayacak. Öte yandan Türk milli takımının muhtemel rakipleri arasında İskoçya, İsveç, Portekiz, Rusya ve Galler yer alacak. Bunlar seri başı olan takımlar iken Türkiye ile aynı torba içerisinde Polonya, Kuzey Makedonya, Çekya, Ukrayna ve Avusturya bulunacak. Bu takımlar arasında Çekya ve Avusturya uluslar ligi kategorisinde play-off'a katılma hakkı elde etti.

İrfan Can Kahveci Transferinde Sıcak Gelişme İrfan Can Kahveci Transferinde Sıcak Gelişme