Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sıkıntı dolu günler geçiren Ispartaspor, Cumartesi günü Danca Gençlerbirliği ile karşılaştı, Ispartaspor'u konuk olduğu Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

Ispartaspor aldığı yenilgi ile ligde kalma umutların geride kalan 7 maçına bıraktı. Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor. 27. haftasında deplasmana Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Ispartaspor, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Darıca Gençlcrbirliği'nin 74. dakikada Harun ve 90vda Ahmefin attığı golle 2-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun sergileyen Ispartaspor, aldığı bu mağlubiyetle 15 puan ile 17. sırada kaldı.

Öte yandan Ispartaspor, 3 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor'ıı konuk edecek.

MAÇIN KARNESİ HAKEMLER; Serhat Ürkmez ***, Tuncay Çalıkoğlu***, Yunus Taşkın*** DARICA GB: Özgür***, Nİzamettin***, Eren Ahmet***,     Tufan Zahid***, Fatih***, Arif***, Muştala***. H. İbrahim***, Evren***, Harun * **, Yus uf* * * ISPARTASPOR: Akın** Can**, Osman**. Şevki**, Recep** Ömer**. Samet**, Özkan**. Refik**. Kasım** İbrahim**