Sarı-kırmızılı yönetimin jübile teklifine sıcak bakmayan ardından Galatasaray ile yollarını ayırma kararı alan Hakan Şükür'ün futbol hayatına yurt dışında devam edileceği düşünülürken golcü futbolcu ilginç bir karar alarak yeşil sahalara veda ettiğini açıkladı.

Medyaspor sitesinin haberine göre; spor yazarlarından Kemal Belgin'e konuşan Galatasaray'ın eski kaptanı Hakan Şükür, "İyi teklifler olmasına rağmen futbolu kesin olarak bıraktım." dedi.

Son dönemlerde adı sıkça transfer dedikolarına karışan Hakan Şükür, yazarımız Kemal Belgin'e, üç cocuğunun olduğunu belirterek, "Bu saatten sonra transfer olmak benim için oldukça zor. Futbolu kesin olarak bıraktım. Ailemle zaman geçireceğim. Kendi yatırımlarım ve işlerim var, onlarla meşgul olmayı düşünüyorum "dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden Şükür, Galatasaray yönetimine de kırgın olduğunu ekleyerek; "Takım arkadaşlarımın benimle ilgili iyi sözlerini yönetim ambargo koyarak konuşmalarını yasaklamış. Galatasaray'a yıllarımı vermiş olmama rağmen bu durum beni çok üzdü." diye konuştu.

KÖŞK'TE GÜL İLE GELECEĞİNİ DEĞERLENDİRDİ
Dün Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilen Hakan Şükür, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada; "Bundan sonra yapacaklarımla ilgili Sayın Cumhurbaşkanı ile fikir alışverişinde bulunduk. Kendisinin Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemlerden birçok tecrübesi var. Sayın Cumhurbaşkanı da bana kendi fikirlerini iletti'' demişti