Volkan Demirel Veda Etti!

Fenerbahçe üzerinden gelen son dakika duyurularından biri de takımın sevenlerinde bir burukluk yaşattı. Çünkü Fenerbahçe oyuncularından Volkan Demirel takıma veda etti. Fenerbahçe içerisinde tam yirmi yıldır var olan ve varlığını da her daim çok net bir biçimde hissettiğimiz futbolcu Volkan Demirel bu sezon içerisinde vedasını duyurdu. Takım ile yollarının ayrıldı kesinleşti.

Volkan Demirel için Fenerbahçe’nin tarihine geçtiğini de net bir şekilde belirten takım, veda kısmında büyük bir duygusallık dalgası içerisine kapıldı. Çünkü bilindiği üzere Volkan Demirel ismi Fenerbahçe ile bütünleşmiş bir isimdi ve takım içerisinde gösterdiği faaliyetlerde oldukça başarılıydı. Futbolcu vedası ile hem kendi sevenlerini hem de takımın taraftarlarını duygulandırdı. tipobet365bonus.com

Bursaspor'da Bucaspor 1928 maçı hazırlığı başladı Bursaspor'da Bucaspor 1928 maçı hazırlığı başladı

Volkan Demirel Resmen Ayrıldı!

Volkan Demirel için bir basın toplantısı düzenlenmesinin ardından her futbolcu için basın toplantısı da düzenlenmeyeceğini, bunun yalnız belirli zamanlarda, oldukça değerli olduğunu söylenirken, Başkan Ali Koç’da Volkan Demirel için evinde yemek yediği tek futbolcu olduğunu da kesin bir dille belirterek Demirel’in değerini yansıttı.

Bununla beraber yirmi yıldır Fenerbahçe içerisinde takımın kalesini koruyan Demirel, kendi istediği ile ayrıldığını, altında herhangi bir başka sebebin de bulunmadığını söyledi. Konuşmaların yaptığı zamanda Başkan Koç’da futbolcu hakkında güzel dileklerde bulunurken kendisinin ne kadar değerli olduğunu da söylemeden geçmedi. Futbolcu, milli takım içerisine de girme durumuna olumlu bakabileceğini de yansıttı.