Ispartaspor'un yönetim kurulunda yer alan ve turizm alanında tanınmış bir isim olan Burak Akpınar, Ispartaspor'u ayakta tutacak projelerini anlattı.

Aynı zamanda Şevket Savlu'nun da çocukluk arkadaşı olan Akpınar, halktan en büyük beklentinin pembe yeşilli takıma destek vermeleri olduğunu söyledi. Akpınar, "Ispartaspor, 1967'de kurulmuş, İsparta'nın en köklü ve yegane takımıdır.

Tarihinden bu yana birçok futbolcu yetiştirmiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Pembe yeşilli takım, tarihinin en kötü günlerini yaşayınca  başta Şevket Savlu olmak üzere hep beraber elimizi taşın altına koyduk. Neticede herkesin konuştuğu ortak dil futboldur.

Biz de yönetim olarak iyi işler yapabilmek adına İspartaspor'un yanındayız. Yönetim bir ekip işidir. Hep beraber olduğumuz sürece yapamayacağımız iş yok.

Herkesin farklı bir tecrübesi var ve hepimiz ilgili olduğumuz alanlarda bir şeyler yaparak Ispartaspor'u ayakta tutacağız" şeklinde kouştu.
 

KURUMSAL YAPI OLUŞTURULUYOR

Bunun yanında, yönetimde yer almanın bir diğer nedeni de Şevket Savlu'nun çocukluk arkadaşım olması ve Ispartaspor'da uzun yıllar antrenörlük yapmış olan rahmetli Uğur Sağtürk'ün halamın oğlu olmasıdır.

Kısacası desteklerimiz Ispartaspor için. İnanıyoruz ki bu takım hak ettiği yere gelecektir.
Hedefimiz şuan BAL Ligi'nde tutunabilmek ve önümüzdeki yıl 3. lige çıkabilmek. Ekibimizden, yönetimden ve teknik direktörümüz Murat Yılmaz'dan gayet memnunuz. Şuandan itibaren kurumsal bir yapı oluşturuyoruz. Kulübün içinde seçilmişlerin dışında atanmış insanlar tazım.

Bu aşamada tüm İsparta halkını yeni yönetime destek olmaya bekliyoruz. Halktan en büyük beklenti destek.