Ispartaspor"da puan sıkıntısı sürüyor. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Ispartaspor, dün deplasmanda karşılaştığı lider Bozüyükspor"a 1-0"lık sonuçla boyun eğdi.

   3. Lig 3. Grup"ta mücadele veren Ispartaspor, lider Bozüyükspor karşılaşmasından da puan çıkaramayarak 11. sıraya geriledi. Haftaya 31 puanla başlayan Ispartaspor deplasmanda 55 puanı bulunan lider Bozüyükspor"a konuk oldu.

   Bozüyük Şehir Stadı"nda Özgür Bayır, Ümit Ambar ve Cem Özkır hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Ispartaspor, Ergin, Hasan, Salih, Oğuz, Berkay, Mustafa, Ahmet, Ersin, Sinan, Hakan ve Serhan 11"i ile sahaya çıktı. Bozüyükspor"un kalesini Neşet korurken, Kerem, Kadir, Cengiz, Gürcan, Alper, Yusuf, Bilal, Murat, Sinan ve İsmail düzeniyle sahadaki yerini aldı.

  Ispartaspor"da geçen hafta oynanan maçta sakatlanan Rıza ve kırmızı kart cezalısı Ergün bu haftaki Bozüyük maçında takımlarındaki yerini alamadı. Ligin 26. haftasında Bozüyükspor ile deplasmanda karşılaşan Ispartaspor maçın 65"inci dakikasında Yusuf"un golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

  Karşılaşmada Ispartaspor"dan Sinan ise sarı kart gördü.

Gulses