Isparta Davrazpor’da yönetim, Serik Belediyespor maçı sonrasında basın toplantısı düzenledi. Maçtan sonra bir grubun istifa seslerine Başkan Sarıgül, “Varsa bu işe talip olan arkadaşlarımız buyur gelsin, biz devretmeye hazırız” dedi.
 
2. Başkan Özaydın ise, “Başkanın da belirttiği gibi ‘Yönetim istifa’ sesleri bizi inanılmaz üzdü. Öncelikle onlara seslenmek istiyorum. Ya da onları güdüleyen birileri de varsa onlara sesleniyorum. Daha iyi yapacaklar varsa Isparta Davrazspor’u Süper Lige çıkaracaklar varsa hemen gelsinler, devredelim” şeklinde konuştu.
 
2. Başkan Oğuz Başaran da, “Camiamız takımımıza sahip çıksın. Biz hedefimizden uzaklaşmış gibi görünse de 5 puanlık fark, 8 haftalık periyotta hiçbir şey değil. Her takım her takımı yenebiliyor” dedi.
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor’da Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonunda bir grup, yönetimi istifa davet etmişti.


Bunun üzerine Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, 2. Başkanlar Mustafa Özaydın ve Oğuz Başaran bir basın toplantısı düzenledi. Barida Hotel’de saat 18.00’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Sarıgül, “Maç sonucu beklenen sonuçla bitmedi. Bizde üzgünüz tabii bu beraberlikten. Ancak şunu da göz ardı etmemeliyiz ki daha 8 maç var önümüzde. Lig uzun. Şu an liderle 5 puan gerideyiz. Bunu kapatacağımıza inanıyoruz.  Şampiyonluk konusunda hiç şüphemiz yok. Şehrin  iyi bir takıma ihtiyacı vardı.

Doğal olarak liglerin başlamasına 40 gün kala Isparta Davrazspor’u oluşturma kararı verilmişti. Bizler yönetime talip olduk O dönemde çünkü hiç kimse yoktu. Kimse olmayınca Sayın Valimiz Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç liderliğinde liglerin başlamasına 40 gün kala yönetim oluşturuldu. Sağ olsun işadamları ve sivil toplum kuruluşlarından arkadaşlarımız hepsi parmağını taşın altına soktu. Nasıl başarılı bir şekilde şampiyon yapabiliriz, nasıl bir üst lige taşırız bu hedefle maçlara kilitlendik hepimiz” dedi.


“VARSA BU İŞE TALİP OLAN ARKADAŞLARIMIZ BUYURSUN GELSİN, BİZ DEVRETMEYE HAZIRIZ”

Maçtan sonraki tepkileri hak etmediklerini söyleyen Başkan Sarıgül, “Tabii başarıya hedeflendik. Zaman zaman da başarısız sonuçlar olabilir. Hiçbirimizin şevkini kırmamalı. Bugünden sonra öğrendim bazı bir grup ‘Yönetim istifa’ diye çağrıda bulunulmuş.

Bizler bu tepkiyi hak etmedik. Böyle bir yönetimi alacak gruplar ve birileri varsa seve seve devrederiz. Yönetici arkadaşlarımızla bu konuda benle aynı görüşteler. Hiçbirimizin bu koltuğa yapışmış bir durumu yok. Davrazspor belirli bir yere gelmiş. Bunu devam ettirelim yeter ki. Gelen yönetime seve seve biz her türlü desteği de vermeye hazırız. Varsa bu işe talip olan arkadaşlarımız buyursun gelsin, biz devretmeye hazırız. Başta bunun altını çizmek istiyorum. 

Tabii bu beraberlikten sonra lig sonuna kadar en iyi şekilde mücadele etmemiz lazım. Biz buna inanıyoruz, şampiyon olacağız. Hiçbir şey geçmiş değil. İnşallah bu işi başaracağız. Bu maçtan sonra sporseverlere bu açıklamayı yapma gereği duyduk” diye konuştu.


“BEN BU LAFLARI BİR DAHA DUYMAK İSTEMİYORUM”

Isparta Davrazspor 2. Başkanı  Mustafa Özaydın ise yönetimin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek, “Isparta kamuoyu, kıymetli Ispartalılar. Sezona başlamadan 40 gün önce bir yönetim kurulu oluşturuldu Isparta Davrazspor için. Bu bir bayrak yarışı. Elimizden geleni var gücümüzle yapmaya çalıştık. Ben bir eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Bazen Barcelona’da yeniliyor. Başkanın da belirttiği gibi ‘Yönetim istifa’ sesleri bizi inanılmaz üzdü. Öncelikle onlara seslenmek istiyorum. Ya da onları güdüleyen birileri de varsa onlara sesleniyorum.

Daha iyi yapacaklar varsa Isparta Davrazspor’u Süper Lige çıkaracaklar varsa hemen gelsinler, devredelim. Para da lazımsa verelim. Başka elimizden bir şey geliyorsa onu da yapalım. Biz bu Isparta Davrazspor’a, Isparta’ya hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Onların da bize saygı duymasını bekliyoruz. Para harcıyor, emek veriyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Transfer transfer diyorlar. Bizim takım, bu ligin karmasını yenecek takımdır. Bazen çelme takma, şanssızlık oluyor mu oluyor. Ben çocuklarıma, hocalarıma ve yönetici arkadaşlarıma inanıyor ve güveniyorum. Şampiyon olacağız.

Bu bir bayrak yarışı. Daha 8 hafta. 8 hafta sonra kongreye gideriz. Talip olan varsa daha iyileri gelir. Ama biz sadece görevimizi yapıyoruz. Hiçbirimizin makama, mevkiiye atlama çıtası olarak beklentisi yok. Sadece görevimizi icra ediyoruz. Ben bu lafları bir daha duymak istemiyorum. Yönetim istifa, istifa. Yönetim kime ne yapmış? Yönetim üstüne düşeni layıkıyla yapmaktadır” açıklamalarında bulundu.

“HER TAKIM, HER TAKIMI YENEBİLİYOR”

2. Başkan Oğuz Başaran ise, “Bugünkü maçtan sonra güzel şeyler konuşmak isterdik. Bazen çok istersiniz.  Hayallerinizi gerçekleştirmek için elinizden gelen her türlü gayreti ortaya koyarsınız. Mesai verirsiniz. Maddi ve manevi her şeyi yaparsınız. Ama bazen olur ki sizin istediğiniz gerçekleşmesiyle ilgili bir yerde tıkarsınız. Biz bugün öyle bir şey yaşadık.

Hepimizin bildiği üzere bu salonda hoca değişikliğini açıklamıştık. Daha ileriye gitmek için yapılmış bir adımdı. Benim camiamızdan istediğim şu olacak: Sayın Başkanlarımın da dediği gibi 8 haftalık bir bölüm var. Gerçekten bizim takımımız bu süreci tamamlayacak çocuklardan oluşan bir ekip. Keza teknik ekibimizde aynı şekilde, aynı kabiliyette ve aynı nitelikte. Burada yapılması gereken istenen şu: Israrlarla yanlışlar neyse biz yönetim olarak aramızda konuşarak üzerimize düşeni yapacağız. Ben şunu söylüyorum: Camiamız takımımıza sahip çıksın.

Biz hedefimizden uzaklaşmış gibi görünse de 5 puanlık fark, 8 haftalık periyotta hiçbir şey değil. Her takım her takımı yenebiliyor. Önümüzdeki hafta Akşehirspor’la deplasmanda, Kepez Belediyespor’la evimizde karşılaşacağız. Biz ve camiamız gereğini yapacak, hedefimize ulaşacağız. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi.
 Haberi Yazdır