Tecno Mobile, Spark 4 Lite ve Camon 12 Air modelleri ile Türkiye pazarına girdi. Biz de Tecno Camon 12 Air ön inceleme videosu ile ailenin yetenekli üyesine yakından baktık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri ön inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Tecno Mobile hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz.

www.tecno-mobile.com/tr
Facebook: https://www.facebook.com/tecnomobiletr/
Twitter: https://twitter.com/trtecnomobile
Instagram: https://www.instagram.com/tecnomobiletr/

Tecno Camon 12 Air özellikleri

Tecno Camon 12 Air özellikleri ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. Şimdi biz kamerası ile iddialı olan modelin ekran özellikleriyle başlayalım.

Nokta ekran tasarımıyla bizi karşılan Camon 12 Air, 6.55 inçlik ekran büyüklüğüne sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ise 720 x 1600 piksel. Tasarımdan devam edecek olursak, arkada bizi yukarıdan aşağıya doğru sıralanan üçlü bir kamera kurulumu karşılıyor. Ortada ise parmak izi okuyucusu konumlanıyor.

Telefonun boyutları ise şu şekilde; 164.2 x 76.1 x 8.15 mm.

Telefonda 2.0 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Helio P22 işlemci kullanılıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile gelen Camon 12 Air’da microSD kart desteği de mevcut. Böylece hafızayı artırmak mümkün.

16 Megapiksellik ana kameraya 5 Megapiksel çözünürlüğünde ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde iki kamera daha eşlik ediyor. Önde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera kullanılıyor. Hem ön hem de arka kamera ile 1080p 30 FPS video kaydı gerçekleştirmek mümkün.

Telefon, 4.000 mAh’lik batarya ve Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkıyor.

Sensörlere bakacak olursak; G-Sensör, Ortam Işığı Sensörü, Parmak İzi Sensörü, Elektronik Pusula ve Yakınlık Sensörü bizi karşılıyor.

Tecno Camon 12 Air fiyatı

Düzenlenen etkinlikte Tecno Camon 12 Air fiyatı da açıklandı. Telefon ülkemizde 1.649 TL’ye alıcı bulacak.