Yılın en önemli etkinliklerinden biri olan E3 2020‘nin Corona virüsü sebebiyle iptal edildiği öğrenildi. Katılımcıların ve personellerin sağlıklarını riske atmamak amacıyla iptal edilen etkinliğin ne zamana ertelendi? 

Apple’ın ilk Corona virüsü vakası ortaya çıktı.

Şirket, korkutan haberi çalışanlarına dahili bir not ile iletti. Vakanın ayrıntıları ve daha fazlası için haberimizi okuyabilirsiniz.

Apple, çalışanların çoğunu eve gönderiyor

Microsoft kötü yazılımla karşı karşıya!

Microsoft, bugüne kadar bilinen en büyük spam ve kötü amaçlı yazılımlardan biri olan Necurs‘un engellenmesi için kolları sıvadı. Peki neler oldu?

Siber Güvenlik Önlemleri Alınıyor

iOS 13.4 için yeni gelişme

iOS 13.4 Beta 5 yayınlandı! Beklenen güncellemenin özellikleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 

iOs 14 kodları sızdı!

Son gelen haberlere göre, iOS 14 kodları sızdırılmış durumda. Sızdırılan kodların içeriğinde, Apple’ın yeni ürünleri için haberler de mevcut. Haberin devamı için tıklayın.

Netflix’den sürpriz!

Netflix, 2020’de yayınlanacak geniş yelpazeli içeriklerini dün basın mensuplarına sundu. 6 yeni yapım bu yıl bizlerle olacak. “Atiye” için yeni gelişmelerden de bahseden Netflix ilk orijinal Türk filmini de duyurdu. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.

Galaxy M21’in çıkış tarihi sızdı!

Samsung Galaxy M21 çıkış tarihi sızdırılan resmi posterle birlikte ortaya çıktı. Beklenen telefonun tarih detayları için haberimize göz atabilirsiniz.

Redmi Note 9 Pro görüntülendi

Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin yeni telefonlarını tanıtmasına 24 saatten kısa bir süre kaldı. Redmi Note 9 Pro kutusu ile görüntülendi. Görmek için tıklayın.

Yeni Apple Macbook Pro’nun planları

Yeni Apple Macbook Pro hakkında ortaya çıkan yeni bir patent görseline göre, şirketin yeni MacBook Pro modelleri için planları var. Detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

WWDC 2020’den kötü haber mi?

WWDC etkinlik davetiyeleri genellikle Nisan ayı başlarında gönderilir, ancak mevcut durum göz önüne alındığında bu yıl değişikliğe gidilebilir. WWDC 2020 iptal edilecek mi? Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.