Yoğun teknoloji gündeminde neler olduğunu, neler olacağını anlatan Hakkı Alkan podcast yayınları gelmeye devam edecek.

5 Aralık tarihinde yayınlanan podcast ’i aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Gündemde neler var?

Aralık ayının ilk podcast ’inde yine birçok önemli konuya değiniliyor. Bunlardan ilki Samsung ’un yeni nesil TV modelleri. Daha önce Samsung The Wall televizyon modelini sizlere bir videoda anlatmıştık. Bu podcast ’te de Samsung ’un Seul ’de düzenlediği etkinlik detaylarıyla anlatılıyor.

Zengin televizyonu: Samsung The Wall (Video)

Samsung The Wall inceleme videosu ile zengin televizyonu Samsung The Wall özellikleri ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz. İyi seyirler...

Bir diğer konu ise 14 Aralık. Büyük gün olarak nitelendirebileceğimiz tarihe çok az kaldı. Teknoloji tarihimiz için özel bir gün olacak olan 14 Aralık‘ı bir kenara not edin! Ne olacağını şimdilik ne yazık ki açıklayamıyoruz.

Qualcomm, Snapdragon 865 ve 765 işlemci modellerini Hawaii ’de düzenlediği bir etkinlikte duyurdu. Birçok yeniliğe kapı açan işlemci modelleri, daha iyi grafik performansı, daha iyi kamera seçenekleri ve daha iyi pil ömrü sunuyor. Ayrıca, 196 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf ve 8K 30 FPS video kaydı da heyecan verici özellikler arasında.

Snapdragon 865 özellikleri açıklandı! İşte detaylar
Snapdragon 865 özellikleri açıklandı! İşte detaylar

Qualcomm'un Hawaii'de düzenlediği Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nde yeni işlemcilerini tanıttığını sizlere duyurmuştuk. Snapdragon 865 özellikleri, zirvenin ikinci gününde açıklandı.

Apple kısa süre önce AirPods Pro modeli ile hepimize bir sürpriz yaptı. Ancak, Apple ’ı bu alanda yalnız bırakmak istemeyen markalardan biri Samsung. Şu sıralar Samsung da yeni bir kablosuz kulaklık hazırlığında.

AirPods Pro ’ya rakip: Galaxy Buds Plus geliyor!

Galaxy S10 serisi ile tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy Buds'ın devam modeli için çalışmalar devam ediyor. AirPods Pro rakibi: Samsung Galaxy Buds Plus hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Apple, New York ’ta özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte en iyi iPhone uygulaması ve en iyi iPhone oyunu açıklandı. Aynı zamanda iPad, Mac ve Apple TV tarafında da en iyiler belli oldu.

En iyi iPhone uygulaması ve oyunu açıklandı!

Apple 2019'un en iyi App Store uygulamaları ve 2019'un en iyi App Store oyunları için New York'ta özel bir etkinlik düzenledi. Ayrıca, Apple Müzik Ödülleri de sahiplerini buldu...

Netflix Türkiye yakın zaman önce yaptığı açıklamayla birlikte PIN Ebeveyn Koruması uygulamasını devreye soktu. Artık kullanıcılar, 18 yaş ve üzeri içerikler için PIN kodu koyabilecekler. Böylece çocuklarını Netflix ’teki belirli içeriklerden koruyabilecekler.

Netflix Türkiye, şifre dönemini başlatıyor!

Netflix Türkiye yaptığı yeni bir açıklama ile daha gündeme geldi. Şirket, ebeveyn kontrolünü artıracak. Netflix Türkiye ebeveyn kontrolü için PIN kodu dönemi başlıyor...

Podcast ’teki diğer konular ise şu şekilde:

Amazon ’un Las Vegas ’ta düzenlediği AWS etkinliği nasıl geçti?
Google Pixel 4 XL satıldı. Sonrasına ne oldu?
Instagram ’da beğeni gelince titreme özelliği devreye alınıyor.
Google ’ın kurucuları işi bıraktı.
Ford, McDonalds atıklarını otomobillerinde kullanmaya başlayacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur