Aşağıda birbirinden farklı türde 5 oyunu inceleyebilirsiniz. Bazı oyunların indirimde olduğunu ve birkaç gün içinde asıl fiyatına döneceğini de belirtelim. Ama bazı oyunlar da sürekli 20 TL altı satış fiyatına sahip. İndirimler oldukça sizlere oyunlardan haberler ulaştırmayı sürdüreceğiz.

ARK. Survival Evolved, normalde 77 TL satış fiyatına sahip. Ancak Valve, yaptığı indirimde oyunu 15,40 TL ile oyuncularla buluşturuyor. ARK: Survival Evolved, hiçbir kıyafet ve alet-gereç olmadan bir adada hayatta kalma mücadelesi verilen bir oyun. Ada içinde avlanmalı, teknoloji araştırması yapmalı ve dinozorlar evcilleştirilerek hayatta kalınmalı.

Internet Cafe Simulator, birçok kişinin hayalinde olan işi sanal dünyaya aktarıyor. Oyunda sahip olduğunuz internet kafeyi işletiyorsunuz. Müşterilerinizin daha çok gelmesini sağlayacak şeyleri yapmalı ve klavye, mouse vb. araçları çalanları da engellemelisiniz.

Town of Salem uzun zamandır oynanan bir oyun. Klasik “vampir-köylü” oyunu olan Town of Salem, yan yana olmayan arkadaşların oynaması için geliştirildi. Ayrıca dünyanın herhangi bir yerinden insanlarla da oynayabilirsiniz.

Müziğiyle akıllara kazanan “Papers, Please” en çok oynanan oyunlar arasında bulunuyor. Oyunda, aralarında itilaf bulunan iki ülke sınırında gümrük memuru olarak görev yapıyorsunuz. Sınırda terör saldırıları, sizi kandırmaya çalışanlar, aranan kişiler ve daha birçok senaryo sizi bekliyor. Kazandığınız parayla ailenizi geçindirmeye çalışırken bir yandan da gizli örgütlerle çalışmalar yapıyorsunuz.

Valve tarafından geliştirilen Portal, fiziksel bulmalar içeriyor. Bu bulmacaları kendiniz düşünerek aşmalısınız. Oyunu oynadıkça daha analitik düşünme yeteneği kazanacak ve bölümleri hızla geçeceksiniz.

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar” listemiz böyleydi. Bir sonraki listede faklı oyunlarla görüşmek üzere.