Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin Mart lansmanıyla birlikte tanıtacağı bazı cihazları sızıntı raporlarla destekleyerek paylaşmıştı. Şu an için net olmasa da önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen lansmanda uygun fiyatlı iPhone modelinin yanı sıra yeni bir AirPods, Apple TV, iPod Touch ve iPad modelleri karşımıza çıkacak.

Bununla birlikte farklı ürünlerin de çıkması beklenirken, henüz bu ürünler hakkında resmi belgelere dayalı bir sızıntı bulunmuyor. Bugün de isabetli sızıntılarıyla tanınan Ben Geskin, Twitter üzerinden 2020 iPad Pro kılıflarını paylaştı.

Kılıf görselleriyle birlikte, yeni iPad Pro‘larda beklenen iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max benzeri üçlü kamera kurulumu da netleşmiş oldu. Bazı raporlar ise Apple’ın yeni iPad’de direkt üçlü kamera kurulumuna geçmek yerine, kare bir çerçeve ile iPhone 11 benzeri ikili kamera kurulumu sunacağını iddia ediyor.

Mart ayında hangi cihazların tanıtılıp tanıtılmayacağını ve iPad Pro konusundaki sızıntıların doğru olup olmadığını da hep beraber görmüş olacağız. Lansmanda tanıtılacak ürünler hakkında sızdırılan detaylı bilgilere de aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apple’ın Mart ayında tanıtacağı ürünler sızdırıldı

Bugün çıkan sızıntılarla Apple Mart lansmanı ürünleri belli oldu. Yeni AirPods, iPod Touch ve iPad Pro gibi birçok farklı ürün bizleri bekliyor. Yeni iPhone 9'un yanı sıra diğer ürünler de dikkat çekecek.