Kısayol 56. bölümde Samsung’un 2020 yılının başından bu yana tanıttığı modellere yakından baktık. Ayrıca yine haftanın öne çıkan haberleriyle birlikte sürpriz kutu açılışı da sizlerle.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Hepsiburada YouTube kanalı HepsiTV’de yayınlanan teknoloji programımız ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Samsung 2020 yılının daha ilk aylarında birçok modeli karşımıza çıkardı. Bunların başında tabii ki Galaxy S20 ailesi geliyor. Galaxy S20 ile birlikte Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra modelleri Unpacked 2020 etkinliğinde görücüye çıktı. Telefonlar kısa süre içinde ülkemizde de ön siparişe açıldı. Samsung’un Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleri de yılın ilk aylarında satışa çıkan modeller oldu. Galaxy A ailesine de bu yıl yeni üyeler katıldı. Galaxy A71 ve Galaxy A51 modelleri tüketicilerle buluştu.

Bu hafta neler konuştuk?

WhatsApp karanlık mod geldi! Nasıl açılır?

Uzun bir bekleyişin ardından WhatsApp karanlık mod özelliği kullanıma sunuldu. İşte WhatsApp karanlık mod nasıl açılır? sorusunun cevabı ve yapmanız gerekenler!

iPhone 9 tanıtım tarihi sızdırıldı! İşte son bilgiler

Apple'ın iPhone SE 2 veya diğer adıyla iPhone 9'yi kullanıcılar ile buluşturmasına kısa bir süre kaldı. Özellikleri gün yüzüne çıkan iPhone 9 tanıtım tarihi ile karşımızda! İşe son bilgiler!

iPhone satışları yükseliyor! Markaların satış rakamları

Art arda 4 çeyrek satış istatistiklerinde düşüş yaşayan iPhone için durum değişiyor. iPhone satışları tekrar yükseliyor. İşte 2019 yılının en çok satan akıllı telefon markaları...

Huawei’den eski telefonlar için EMUI 10 müjdesi!

Android 10 tabanlı EMUI 10 güncellemesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Huawei eski amiral gemileri: Huawei Mate 10 ve Honor V10 modelleri için müjdeli haberi verdi.