Yılın ikinci ayı neredeyse bitmek üzere. Önümüzdeki daha 10 aylık uzun bir maraton olsa da bu yıla damgasını vuracak akıllı telefon modelleri şimdiden tanıtıldı. Yıl boyunca konuşmaya devam edeceğimiz modeller arasında Xiaomi’den Samsung’a, Huawei’den realme’ye kadar birçok farklı markanın modeli yer alıyor. Peki, bu modeller hangileri?

Galaxy S20 Ultra ön inceleme! 108 MP ile 100x Zoom

Üç farklı model ile karşımıza çıkan Samsung'un amiral gemisi modeli ise Galaxy S20 Plus oldu. Biz de Galaxy S20 Ultra'ya yakından bakıyoruz. Samsung Galaxy S20 Ultra ön inceleme!

Galaxy S20 ailesi tanıtıldı

Samsung’un her yıl düzenlediği Unpacked etkinliği tüm dünyada merakla bekleniyor. Bu yıl da etkinlikte karşımıza Galaxy S20 ailesi çıktı. Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra modelleri tanıtılır tanıtılmaz ülkemizde de ön siparişe çıktı. Gücünü Exynos 990 işlemciden alan modeller farklı ekran boyutlarının yanında RAM ve depolama alanı seçeneklerine de sahip.  Galaxy S20, 6.2 inçlik bir ekran büyüklüğüne sahip. Galaxy S20 Plus ise 6.7 inçlik bir ekran ile geliyor. Son olarak, ailenin en tepesinde konumlanan Galaxy S20 Ultra’nın ekran büyüklüğü ise 6.9 inç.

Model ailesinin tüm modellerine yakından bakmak ve ön sipariş vermek için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Note 10 ve Note 10 Pro satışta

Xiaomi’nin kısa süre önce piyasaya sürdüğü Mi Note 10, 108 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile öne çıkıyor. 108 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera, Mi Mix Alpha’da da kullanılan ve Samsung tarafından geliştirilen ISOCELL Bright HMX.

f/1.7 diyafram açıklığına sahip olan kameranın yüksek çözünürlük sayesinde fotoğraflarda çok daha fazla ayrıntıya yer verdiği ve düşük ışık altında oldukça başarılı fotoğraflar çekmeyi sağladığı belirtiliyor.

Ana kameraya 5 Megapiksel çözünürlüğünde olan ve OIS ile güçlendirilen, 10x hibrit ve 50x dijital yakınlaştırma imkanı sunan telefoto kamera eşlik ediyor. Ayrıca 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve 2x optik yakınlaştırma yapabilen 2. bir telefoto kamera da telefonda yer alıyor.

108 MP Kameralı Xiaomi Mi Note 10 inceleme

Xiaomi'nin 108 MP kameralı Xiaomi Mi Note 10 inceleme videosuyla karşınızdayız. 108 MP kameralı telefon bizlere neler sunuyor? Xiaomi Mi Note 10 özellikleri ve deneyimlerimiz videoda!

20 Megapiksel 117 derecelik ultra geniş açılı kamera ve 2 cm’den çekim imkanı sağlayan makro kamera cihazın arkasında yer alıyor.

Telefon 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip.

Mi Note 10 modelini satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Mi Note 10 Pro modeline baktığımızda ise karşımıza 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı çıkıyor. 6.47 inç ekran boyutu ve 398 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan Xiaomi Mi Note 10 Pro modelinde de dörtlü kamera kurulumu bizi karşılıyor. 108 MP + 20 MP + 5 MP + 12 MP kamera kurulumuna önde 32 MP’lik selfie kamerası eşlik ediyor.

Mi Note 10 Pro modelini satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Kirin 710F’li Huawei P Smart Pro 

Aralık ayının son günlerinde tanıtılan Huawei de 2020 ile birlikte hayatımıza girdi.
Cihazın 6.59 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Parmak izi okuyucunun yan tarafa yerleştirildiği telefonda 3.5 mm kulaklık girişi yer almaya devam ederken, USB-C portuna ev sahipliği yapıyor. Arkada 48 Megapiksel çözünürlüğün ana kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik ediyor. Önde ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera konumlanıyor.

Huawei P Smart Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Son günlerde P40 ve P40 Pro ile gündemden düşmeyen Huawei orta seviye akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. İşte detayları ile Huawei P Smart Pro özellikleri ve fiyatı!

Gücünü Kirin 710F‘ten alan telefonda 6 GB RAM Ve 128 GB dahili depolama alanı kullanılıyor. Satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

realme 5i

2020 yılının ilk günlerinde realme markası Türkiye’ye giriş yaptı. Telefonda 720 x 1200 piksel çözünürlüğünde 6.5 inçlik LCD ekran kullanılıyor. Ekran kasa oranı yüzde 83.2 olan telefonun ekranı ise 269 ppi yoğunluğa sahip. Ailenin uygun fiyatlı üyesi realme 5i gücünü Snapdragon 665 işlemciden alıyor. Telefonun arkasında dörtlü bir kamera kurulumu mevcut.

Ortalık karıştı, realme 5i kutusundan çıkıyor!

realme 5i kutu açılışı videosu ile beraber realme 5i özellikleri neler yakından bakıyor, kutusundan çıkardığımız telefon hakkında ilk fikirlerimiz ve heyecanımızı sizlerle paylaşıyoruz. İşte ortalığı karıştıracak telefon.

Kurulumda ana kamera görevini 12 Megapiksel çözünürlüğündeki, f/1.8 diyafram değerine sahip lens üstleniyor. 10x dijital yakınlaştırma yapabilen bu lense, 8 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı lens eşlik ediyor. Bu lens de f/2.25 diyafram değerine sahip.

realme 5i modeline yakından bakmaka ve satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

hepsiburada yeni