Vivo ’nun bir süredir beklenen cihazı X30 16 Aralık ’ta tanıtılacak. Uzun süredir de birçok farklı sızıntıyla tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıkan cihazın bugün de stant görselleri sızdırıldı. Soluk mercan renk seçeneği ile Huawei P30 Pro ’nun arka tasarımını andıran cihaz ön tarafta da delikli ekranı ile bizleri karşılıyor.

Yeni görsellere detaylı bakacak olursak, daha önceki sızıntıların tümü görsellerle birlikte doğrulandı. Arka tarafında dörtlü kamera kurulumu dışında herhangi bir şey bulunmayan cihazın ekrandan parmak izi sensörü ile geleceği de görsellerle onaylanmış oldu.

Donanım tarafında da Exynos 980 işlemci ile gelecek cihaz, çift modlu 5G desteği ve 64 Megapiksel ana kamera gibi özellikleriyle de dikkat çekecek gibi duruyor. Cihazın detaylı donanım özellikleri henüz netleşmemiş olsa da 60x zoom teknolojisinin bu cihazda bulunması bekleniyor.

Lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte de cihazın teknik diğer detaylarının karşımıza çıkması oldukça muhtemel. Beklenen uygun fiyatı ve donanım özellikleri ile X30 tercih edilebilecek bir model olabilir.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur