Apple ’ın en yüksek fiyat etiketine sahip olan AirPods Pro, ekim ayında satışa sunulmasının ardından ilk güncellemesini aldı. Ancak, bu güncellemenin tam olarak neleri iyileştirdiği şimdilik bilinmiyor. Yine de tahminler bir dizi yazılım hatalarının düzeltildiği ve güvenlik iyileştirmelerinin yapıldığı yönünde.

Hali hazırda 2B584 sürüm numarasıyla gelen kablosuz kulaklıkların yeni sürüm numarası ise 2B588.

Serisi farketmeksizin AirPods ’da yazılım güncellemesini manuel olarak yapmak için doğrudan bir ‘Şimdi güncelle ’ kısmı bulunmamakta. Bunun için kulaklıkları iPhone ’nunuzun yakınında, kasasının içine koyup şarj etmeniz yeterli olacaktır.

Sürüm bilgisine ulaşmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Ayarlar uygulamasını açın ve ‘Genel ’ ve ardından ‘Hakkında ’ya gidin. AirPods donanım yazılımı sürümünü görmek için ‘AirPods ’ı seçin.

Eğer bu bölümde AirPods kısmını göremiyorsanız endişelenmeyin. Airpods ’un kasasının kapağını açmanız yeterli. Buna rağmen hala bu kısmı göremiyorsanız Airpods ’unuzu tekrar iPhone ’nunuzla eşleştirmenizi öneririz.

iPhone ’unuzdan sürüm numarası kontrolünü sağlayıp, Airpods ’unuzun güncellenip güncellenmediğini bu şekilde kontrol edebilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur