Amazon.com.tr yaptığı duyuru ile Beklenen Cuma kampanyasının 26 Kasım günü başlayacağını açıkladı. Kampanya 2 Aralık tarihine kadar devam edecek. Amazon.com.tr Beklenen Cuma kampanyası ile tüketiciler istedikleri birçok ürünü uygun fiyatlarla satın alabilecek.

Kampanyada, popüler ürünlerde hızlı ve ücretsiz teslimat seçenekleri de bulunacak.

Kampanya 26 Kasım günü saat 00:01 ’de başlayacak. 2 Aralık Pazartesi günü 23:59 ’da sona erecek. Kampanya boyunca her gün “Günün Fırsatları” tüketicilerle kampanya sayfasında uygun fiyatlarla buluşacak ve indirimler gün geçtikçe büyüyecek.

Beklenen Cuma haftası boyunca tüketicilere farklı özellikler ve servisler sunulacak. Günün Fırsatları ’na ek olarak Bitmeden Yakala! ile teknolojik aksesuarlardan ayakkabılara kadar birçok farklı üründe limitli zaman diliminde geçerli dev indirimler sunulacak.

Ücretsiz Teslimat ve Kolay İade de kampanyanın avantajları arasında.

Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott şunları söyledi:

“Tüketicilerimiz için yılın bu zamanında tasarruf etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İndirim döneminde Türkiye ’deki müşterilerimizi ikinci Beklenen Cuma indirim kampanyamızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. 7 gün sürecek indirim kampanyası boyunca her gün farklı ürünlerde yüzde 70 ’e varan indirimler sunacağız. Müşterilerimiz, oldukça geniş kapsamdaki çeşitli ürünlere cazip fiyatlarla ulaşacak ve ihtiyaçları olan her şeyi şimdiden depolama fırsatı yakalayacak” dedi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur