OnePlus 7T inceleme videomuzda, telefonun tüm özelliklerine derinlemesine göz attık ve deneyimlerimizi sizlerle paylaştık. Şimdilik resmi olarak Türkiye ’de olmayan OnePlus ’ın en iddialı olduğu modellerden biri olan OnePlus 7T inceleme videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler…

OnePlus 7T özellikleri

OnePlus 7T özellikleri ve tasarımı uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor.  Ekran tarafında OnePlus 7T ’nin 6.55 inç büyüklüğündeki ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. 90 Hz yenileme hızına sahip olan ve HDR10+ gibi güncel teknolojileri destekleyen ekran, DCI-P3 renk gamutunu yüzde yüz destekliyor. Ayrıca parmak izi okuyucuyusunu bünyesinde barındırıyor.

Telefona ilk olarak baktığımızda ise karşımıza damla çentik tasarımı çıkıyor. Bu tasarım sayesinde kullanıcılara yüzde 86.5 gibi bir ekran kasa oranı sunulabiliyor.

8 GB RAM ’in yer aldığı telefon, gücünü Qualcomm ’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alıyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 855 Plus, en hızlı tek çekirdeği 2.96 GHz hızında çalışan, toplamda sekiz çekirdekli bir işlemci.  700 MHz hızında çalışan Adreno 640 grafik birimine ev sahipliği yapan işlemci, 8 GB RAM ile destekleniyor.

Kamera tarafında da iddialı olan telefonun arka tarafında 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.6 diyaframa sahip ana kamera yer alıyor. Bu kameraya 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 telefoto ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

f/2.0 diyafram değerine sahip 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera ve 3.800 mAh batarya ile gelen akıllı telefon, 30 Watt hızlı şarj desteğine de sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur