Apple WWDC uygulaması, bundan böyle Apple Developer ismi ile yoluna devam edecek. Bu platform, elde ettiği yenilikler ile adeta yepyeni bir dünyanın kapılarını kullanıcılara açıyor. Peki kullanıcıları hangi yenilikler bekliyor?

Keşfet sekmesi, gelişmiş arama sistemi ve arayüzü, karanlık mod desteği, Apple Developer programına kayıt olma, Korece dil desteği ve hata düzenlemeleri ile tazelenen yeni uygulama, kullanıcılardan olumlu tepkiler alacak gibi duruyor.

Apple Developer programına sadece Amerika Birleşik Devletleri kullanıcıları kayıt olabiliyor. Bünyesinde haberlere, geliştiricilerin yaptıklarına ve bilgilendirici videolara yer veren yazılım, videoların indirilmesine izin veriyor.

Geliştiriciler tarafından düzenlenen toplantılara katılmanızı sağlayan uygulama, özellikle büyük yenilikler hakkında milyonlarca kişiden daha önce bilgi elde etmenizi sağlıyor.

Apple WWDC

Bunun dışında Apple ’ın 2 Aralık 2019 tarihinde özel bir etkinlik düzenleyeceğini de belirtelim. Apple, bu etkinlikte tarihinde ilk defa bizzat kendi sevdiği ve beğendiği uygulamalara ve oyunlara ödüller dağıtacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur