Ancak şimdi, MacRumors’un raporuna göre şirket Çin dışındaki ülkelerde iPhone, yeni iPad Pro ve yeni MacBook Air’e uygulanan satın alma sınırlarını kaldırdı. Apple’ın ABD’deki web sitesinde artık satın alma kısıtlamaları yok ve bu da müşterilerin istedikleri kadar 2020 iPad Pro, iPhone 11 Pro ve 2020 Macbook Air satın alabileceği anlamına geliyor.

Apple, iPhone almaya sınır getirdi!

Kısa süre önce yeni iPad Pro ve MacBook Air modellerini tanıtan Apple iPhone almaya sınır getirdi haberleriyle gündemde. Şirket, tedarik zincirindeki sıkıntılardan dolayı bu yolu seçti...

Apple için durum kontrol altında

Satın alma sınırları muhtemelen müşterilerin çoğunluğu için büyük bir sorun değildi. Ancak bu durum, devam eden Corona virüsü salgını nedeniyle Apple’ın tedarik zincirinin zorlandığının bir yansımasıydı.

Satın alma sınırı kaldırıldı

Şirketin çevrimiçi mağazasında 2020 iPad Pro için verilen siparişler için Nisan ayının ilk haftasından önce teslim edilmeyeceği bildiriliyor. Bazı siparişlerin ise Mart ayının son haftasında teslim edileceği belirtiliyor. Ancak, satın alma kısıtlamaları olmadığından Apple’ın durumu kontrol altında tuttuğu anlaşılıyor.