Apple ’ın ciddi bir yatırımla bünyesine kattığı Beats, kulaklık pazarında hatırı sayılır bir yere sahip. Son dönemlerde Apple, kendi ürünlerine yoğunlaşsa da dün itibariyle yayınlanan iOS 13.3 ’de bulunan detay, bu konuda yeni bir adım atılacağının göstergesi.

Powerbeats 4 ismiyle piyasaya sürüleceği netleşen yeni kulaklıkların Siri detayı dikkat çekiyor. Tıpkı Airpods gibi, ‘Hey Siri ’ komutuyla kulaklıktan asistanı yönetmek mümkün.

Kulaklığın ikinci nesil AirPods ve AirPods Pro ’da kullanılan H1 işlemcisi ile gelmesi beklenmekte. Daha yeni bir Bluetooth versiyonunu temsil eden bu işlemci sayesinde, kullanıcıların Siri ’yi “Hey Siri” komutunu vererek aktif hâle getirmesi mümkün oluyor.

iPhone 12 için sevindiren AirPods iddiası

Apple'ın yeni 2020 iPhone modelleri hakkında detaylar netleşmeye başladı. Uzun süredir beklenen haber ise bugün geldi. Sızdırılan rapora göre iPhone 12 AirPods ile kutudan çıkacak.

Son zamanlarda Apple ’ın yeni çıkacak iPhone modelleri ile ilgili, AirPods ile aynı kutuda gönderileceğinin konuşulması ve ‘Hey Siri ’ özelliği ile gelecek Powerbeats 4 akıllara şirketin bundan sonra AirPods modelini iPhone ’lar için bir standart haline getirip, Beats imzalı kulaklıklara mı yoğunlaşacağı sorusunu getiriyor. 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur