Apple, yeni oynatma listesini bugün abonelere sunmaya başlayacağını söyledi. Liste, kullanıma hazır olduğu vakit diğer oynatma listelerinizin yanındaki “For You” sekmesinde “Get Up” playlist’ini bulabilirsiniz.  Şirket, evden çalışanlar için ayrıca, motivasyon konusu üzerine “Home Office DJ” çalma listesi yayınladı. Bunun yanında, Mac kullanıcıları, gerçek zamanlı olarak şarkı sözlerini takip edilmesini sağlayan “Apple Music’s Live Lyrics” adlı canlı şarkı sözleri özelliğini de dört gözle bekliyor.

Apple’dan kitapseverlere müjde!

İnsanlara hastalığın yayılmasını önlemek için evde kalmaları talimatını veriliyor. Bu da insanların internet üzerinden daha fazla eğlence kaynağı istemelerine yol açıyor.

Ünlü sanatçılar ile Facetime röpörtajları

Apple Music

Apple Music‌’in “Gözat” bölümünde yer alan çalma listesinde birbirinden popüler sanatçılar yer alıyor. Lady Gaga, The Weeknd, Post Malone, Ed Sheeran ve daha fazlasının bulunduğu liste; dans, hip-hop ve RB şarkılarına odaklanarak yavaş tempolu şarkılara ağırlık veriyor. Beats 1 radyo DJ’leri evlerinden yayın yaparak FaceTime ile Elton John ve Hayley Williams gibi müzisyenlerle röportaj yapıyor.