Apple ’ın profesyoneller için geliştirdiği 32 inç büyüklüğündeki bu monitör 6K yani 6016×3384 piksel çözünürlük sunuyor. Bu kapsamda monitörün piksel yoğunluğu inç başına 218 piksel seviyesinde.

1.000.000:1 kontrast oranına sahip olan, HDR desteği bulunan ve 1600 nit parlaklığa ulaşabilen monitör standart ve nano-texture olmak üzere iki farklı cam seçeneği ile geliyor. Nanometre düzeyinde işlemden geçen camı tercih ettiğinizde daha az parlama ve yansıma ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Böylece çalışma konforu çok daha üst noktaya çıkıyor. Ancak, iki cam arasında ciddi bir fiyat farkı var. Oldukça geniş bir görüntüleme açısı sunan monitörün iyatı yani standart cama sahip olan modeli 35999 TL. Eğer Nano-Texture cama sahip olan modeli satın almak isterseniz 42999 TL ödemeniz gerekiyor.

Apple Pro Display XDR tanıtıldı!

WWDC 2019 etkinliği bugün Türkiye saatiyle 20.00'de başladı. Etkinlik kapsamında işletim sistemlerinden cihazlara kadar pek çok yeni Apple ürünü tanıtıldı. Tanıtılan bir diğer ürünse Apple Pro Display XDR oldu.

Maalesef bu dudak uçuklatan fiyatı verdiğinizde her şey tamam olmuyor. Yükseklik eğim ve rotasyonu istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz Pro Stand isimli monitör ayağını satın almak isterseniz 7199 TL gibi oldukça yüksek bir fiyat ödemeniz gerekiyor. VESA montaj adaptörü ise 1499 TL fiyata sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur