14 Kasım 2019 ’da “Yeni Bir Ekosistem Deneyimi” temalı bir etkinlik düzenleyecek olan Huawei, bu etkinliği Hindistan ’da organize edecek. Bu etkinlikte, Kirin A1 boy gösterecek.

Kirin A1, Çinli ekibin çevre birimlerini destekleyecek. Apple ’ın, Samsung ’un ve diğer güçlü rakiplerin ekosistemlerini analiz eden başarılı firma, akıllı telefon piyasasında elde ettiği başarıları burada da tatmak istiyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Berlin ’de düzenlenen IFA 2019 etkinliğinde duyurulan Kirin A1; Huawei ’nin akıllı saatlerini, akıllı gözlüklerini, akıllı hoparlörlerini, akıllı kulaklıklarını ve diğer akıllı ürünlerini destekleyecek.

İnsanların ilgisini şimdiden çekmeyi başaran Huawei FreeBuds 3 ve Huawei Watch GT 2, Kirin A1 ’in özellikleri sayesinde teknoloji dünyasında bir farklılık yarattı. Başarılı ekibin üreteceği kablosuz cihazlar, oldukça şanslı.

Huawei, yeni işlemcisinin Apple ’ın H1 yongasından yüzde 30 daha yüksek performans gösterdiğini iddia etti. Ayrıca Huawei, Kirin A1 ’in H1 çipinden daha küçük olduğunu da sözlerine ekledi.

Sadece bunlarla sınırlı kalmayan teknoloji şirketi, Kirin A1 tarafından desteklenen Huawei ürünlerinin Apple ’ın AirPods ürünlerinden ve AirPods ’ın kablosuz yonga çiplerinden yüzde 50 daha az güç tüketeceğini ifade etti.

Kirin A1 özellikleri neler?

— Çift kanallı (tabanlı) Bluetooth veri aktarımı teknolojisi
— Düşük gecikme süresi
— Dışarıdan müdahaleye dayanıklı, etkili ve verimli bağlantı altyapısı
— En hızlı ve gerçek zamanlı Bluetooth transfer sistemi (6,5 Mbps ’ye kadar)
— Yüksek kaliteli Bluetooth ses sistemi (2.3 Mbps ’ye kadar)

Kirin A1 işlemcili ürünler” listesinin en güncel hali şu şekilde: Huawei FreeBuds 3Huawei Watch GT 2, Huawe Smart Glass, Huawei Headphones ve Huawei Speaker.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur