Hem fiyatı, hem tasarımı, hem de kullanıcıya sunduğu imkanlar sayesinde teknoloji gündeminde kendisine yer bulan Asus ROG Phone 2, sadece yazılımsal olarak değil aynı zamanda donanımsal olarak da serinin ilk üyesinden daha iyi.

Bu bağlamda Asus ROG Phone ’a güç veren Snapdragon 845, ikinci cihazda yerini Snapdragon 855+ yongasına bıraktı. Yeni yonga, grafik performansı bakımından Snapdragon 845 ’e göre yüzde 15 daha fazla performans gösteriyor.

İşlemci performansı konusunda da yüzde 4 ’lük bir artış göstererek Snapdragon 845 ’e fark atan Snapdragon 855+, Kryo 485 işlemci çekirdeklerine sahip. Bu çekirdekler, 2.96 GHz hızında çalıştırılıyor.

Daha yüksek piksek yoğunluğuna ve 120 Hz ekran tazeleme özelliği ile çok yüksek grafikli oyunları rahatlıkla çalıştırabilen bu cihaz, Android 10 beta sürecine girmek üzere.

Katılımcılar, beta yazılımıyla ile alakalı edindiği deneyimler hakkında Asus ’u bilgilendirmek zorunda. Peki kayıt süreci adına verilen bilgiler neler? Hangi kişiler bu sürece katılabilirler?

Kayıt sürecinin başlangıç tarihi: 8 Kasım 2019
Kayıt sürecinin bitiş tarihi: Belli değil
Beta sürecinde kullanılacak olan iletişim yolu: E-posta
Android 10 betasını alacak olan model: ROG Phone 2(ZS660KL)
Geri bildirim dili: İngilizce
Beta kullanıcılarının görevleri: Her beta sürümüne katılın ve her gün aktif olun. Karşınıza çıkan hataları bildirin. Beta testine katıldığınızı gizleyin ve beta testiyle ilgili tüm sorunları ilgili mesaj panosuna yazın.

Ayrıca bu programa katılmak için IMEI, seri numarası ve telefonunuzda bulunan mevcut yazılımın versiyonu hakkında bilgi vermeniz de gerekiyor. Test sürecine kayıt olmak için “buraya” tıklayabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur