Asus tarafından her kesime hitap edecek şekilde tasarlanan bilgisayar, özellikleri ile bize güzel bir deneyim sundu. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri bu deneyimler ile baş başa bırakalım.

Asus Vivobook X571 özellikleri

Asus Vivobook X571 özellikleri ile bizleri mutlu etmeyi başardı. Asus ’un performans vaat eden bilgisayarları arasında yer alan Vivobook X571, 2.19 cm kalınlığındaki kasası ile dikkat çekiyor. Bilgisayar, hafif yapısı ile rahatça her yere götürülebiliyor ve kolay bir çalışma imkanı oluşturuyor. Işıklandırılmış klavyesi ile karanlık ortamlarda da çalışma imkanı sunan bilgisayar, 4 saate yakın batarya ömrü ile de kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.

Bilgisayar 15.6 inç büyüklüğündeki ekranı ile iş için kullanımda rahatlık sağlıyor. Bu ekran büyüklüğüne ek olarak 120 Hz ekran tazeleme oranı ile de oyunculara performans dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Parlak ortamlarda da da parlama yapmayan Full HD ekran ile rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bilgisayar, ekran tarafında kullanıcıları mutlu etmeyi başarıyor.

Bilgisayar içerisindeki 9. nesil  i7 işlemcisi ile beraber performansını ortaya koyabiliyor. 16 GB RAM ’e sahip bilgisayar, bu teknik özellik ile beraber hem gündelik hayatta kullanım hem de oyun deneyimini üst düzeyde tutuyor. Oyun deneyimini artıran bir diğer detay ise GTX GeForce 1650 ekran kartı. Bu ekran kartı gücüyle beraber bilgisayar oyun deneyiminde de kullanıcıları neredeyse tüm oyunlarda mutlu etmeyi başarıyor.

Bilgisayarım hızlı olmalı, her işimi hızlı yapmalıyım diyenler için de güzel haberler bitmiyor. Bilgisayar içerisindeki 512 GB  SSD sayesinde çok hızlı bir şekilde istenilen aktarımları gerçekleştirebiliyor, hızlı açılması ve kapanması ile beraber kullanıcıları mutlu ediyor. Bilgisayarda şifre yazarak zaman kaybetmek istemeyenler için ise parmak izi okuyucu bulunuyor. Bu parmak izi okuyucu sayesinde bilgisayara şifre girmekle uğraşmıyor, zaman kaybetmeden parmağınızı okutabiliyorsunuz.

Tüm bu güce sahip bilgisayarı soğutmak da ustalık istiyor. Asus, iddialı olduğu soğutma konusunda da, bu bilgisayarda yeteneklerini gösteriyor. Çift soğutma sistemi ile bilgisayarda ısıya yer vermeyerek performansı en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Asus Vivobook X571 hakkındaki deneyim ve fikirlerimizi videomuzda anlattık. Sizde videoyu izleyerek daha fazla detaya erişebilirsiniz. Ayrıca yorum yazarak kendi fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur