Geçmişte Android‘i temsil eden bazı kişilerin sponsor reklamlarını iPhone ile sosyal medya hesaplarından paylaştığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca aynı hataya Huawei ve Google da düşmüştü.

Huawei Mate 10 Pro için atılan bir Tweet ile Google Pixel 2 XL adına atılan bir Tweet, maalesef iPhone model bir akıllı telefon sayesinde sosyal medyada yankı bulmuştu.

Paylaştığı mesajında Realme 3 ve Realme 3i adına yapılan değişikliklerden bahseden CEO, iPhone için Twitter uygulamasını kullanarak kullanıcılarını da şok etti.

Hatasını fark eden Madhav Sheth, ilgili mesajı profilinden kaldırdı. Bu paylaşımı kendisinin mi yaptığı yoksa yardımcılarından birisinin mi yaptığı belli değil. Belli olan tek şey, bu manzaranın Realme için iyi olmaması.

Çoğu kişi, Madhav Sheth tarafından paylaşılan bu yazının çok büyük bir hata olduğunu belirtti. Zira böyle bir manzara, Sheth ’in bile kendi markasına güvenmediğini hissettiriyor.

Az kişiden oluşan bir grup ise bunun bir suç olmadığını savunuyor. Bu kişiler, bunun gayet normal bir olay olduğunu ifade ediyor. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur