En iyi uyarlama senaryo Oscar ödülü adaylarından olan Avengers: Endgame ’in bu kapsamda tüm senaryosu yayınlandı. Böylece sinemadaki son karelerde yer almayan ana karakterlerden hangilerinin öldüğü de ortaya çıkmış oldu. Senaryo, Thanos ’un Sonsuzluk Savaşı ’nda galaksinin yarısını haritadan silen kaçınılmaz parmak şıklatması sırasında ölen karakterlerin listesini içeriyor.

Bu sahneden sonra geride kalan Yenilmezler, “kaybettiğimiz insanların yüzlerini sırayla gösteren bir hologramı” izlerken betimleniyor. Bu yüzlerin içinde Nick Fury, Peter Parker ve Dr. Strange gibi isimler var. Liste, Endgame ’in son kurgusunda öldüğü anların gösterilmediği ve şimdiye dek gizli kalmış çok sayıda karakter bulunuyor.

En başta Natalie Portman ’ın 2011 ’deki Thor ’da karşımıza çıkan karakteri Jane Foster bulunuyor. 2016 yılında tanıştığımız Doctor Strange ’de, Benedict Wong ’un canlandırdığı karakter Wong da listede yer alıyor. Dışişleri Bakanı Thaddeus Ross‘u canlandıran William Hurt ve Emily VanCamp ’in hayat verdiği Sharon Carter da ölümleri ekranda gösterilmemiş karakterler arasında bulunuyor.

Bu dört karakterin, Mark Ruffalo ’nun canlandırdığı Hulk ’ın Endgame ’de şıklatmayı geriye çevirdiğinde hayata dönmüş olabileceği düşünülüyor.

Natalie Portman, Thor: Love and Thunder ’da Thor ’un kadın versiyonu olarak Marvel Sinematik Evreni ’ne dönecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur