Aynı zamanda Google Asistan destekli silindir ve iki parçadan oluşan hoparlör, metal bir plaka ile çevrelenmiş ve ahşapla kaplanmış. Alt taban sesi yukarı doğru yönlendiren subwoofer, berrak ses çıkışı için dizayn edilmiş. Üst kısmındaki kumaş kaplamada ise aşağıya doğru bakan ayrı bir subwoofer’a sahip olan dekoratif cihazda, üç hoparlör ve iki adet tweeter da dahil. Profesyonel bir kombinasyonla oluşturulmuş başarılı ses dengesine sahip model, elbette Bluetooth üstünden çalışıyor. Kullanıcıya sunduğu dokunmatik yüzey kolaylığı ile müzik ve ses kontrolü rahatlıkla ayarlanabiliyor. Ayrıca, sesin hoparlör çevresinde 360 ​​derece olarak çalması seçeneğiyle daha odaklanmış bir ses modu seçilebiliyor. Komşularınızı rahatsız etmeyecek temiz ve gerçek baz sesleri ise cabası.

Bang & Olufsen / Beosound Balance kompakt tasarımı

Google Asistan özelliği ve daha fazlası

Airplay 2, Google Cast ve Spotify Connect destekleriyle uyumluluk konusunda da rakiplerinden ayrılan Beosound Balance aynı zamanda Google Asistan’ı da beraberinde getiriyor. Bu estetik ve güçlü cihazın daha sonrasında Amazon Alexa dijital asistan desteğini de sağlayacağı söyleniyor. Yani seçim asistanınız olarak GA yerine Alexa’yı da kullanabilirsiniz. Ancak bu, yılın ilerleyen saatlerinde bir güncellemede gelecek. Ve elbette, tam Google Asistan entegrasyonu ile müzik çalmasını, hava durumunu kontrol etmesini veya çocukların istediği şirin soruları da cevaplamasını isteyebilirsiniz.

Dokunmatik özelliğe sahip Beosound Balance

Bang & Olufsen’in fiyatı biraz cep yakıyor

Genel olarak bakıldığında firmanın zaten uygun fiyatlı bir ürünü olmadığını söyleyebiliriz. Beosound Balance için de aynı durum geçerli. Öyle ki yurtdışında bile 2.250 dolarla satışa sunulan hoparlör premium etkisini fiyatıyla da göstermiş oluyor. Ancak ses kalitesi olarak karşılığını vereceğinden hiç şüphemiz yok.

Bang Olufsen’in yeni hoparlörü Beosound Balance tanıtım videosu