Evine bir akıllı televizyon almak isteyenler için çok farklı bir şekilde karşımıza çıkan model, oldukça iddialı. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. Philips 55PUS8804/12 özellikleri

Bu televizyonu nereden alabilirim?

Eğer siz de bizler gibi televizyonu beğendiyseniz buraya tıklayarak televizyonu satın alabilir, yıllarca keyfini sürebilirsiniz.

Philips 55PUS8804/12 özellikleri

55 inç büyüklük ve 4K çözünürlük ile karşımıza çıkan LED televizyon kullanıcıları farklı özellikleri ile mutlu ediyor. Philips’in özel teknolojisi Ambilight’a sahip model, kullanıcıların karanlık ortamlarda hem gözünün rahatsız olmamasını hem de farklı bir izleme deneyimi elde etmesini sağlıyor. Philips P5 motoruna sahip televizyon, görüntünün sadece çözünürlük ile alakalı olmadığını da bizlere kanıtlıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı televizyon, Netflix ve Spotify gibi yüzlerce farklı özelliği sizlere sunuyor.

Televizyon hakkında fikirlerimizi sizler için videoda söyledik, sizler de bizlerle fikirlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!