Dizi ve filmlerden şarkı bulmanın yolları!

Neşe Saçan bir şekilde dizi ve film izlerken bir anda kulağınıza hoş gelen bilmediğiniz lakin bulmaya çalışıp da bulamadığınız şarkılar kuşkusuz olmuştur. Bu yazımızda sizlere izlediğiniz dizi ve filmlerden şarkı bulmanın yolları neler onları göstereceğiz.

1. Lovecraft Country 

Get Out (Kapan) ve Us (Biz) filmleriyle uyarı çeken yönetmen Jordan Peele’in yeni dizisi Lovecraft Country geliyor. Matt Ruff’un benzer adlı kitabından uyarlanan korku türündeki dizide 25 yaşındaki Atticus Black’in hayatına konuk olacağız. Atticus Black, George Amca ve arkadaşı Letitia ile beraber kayıp babasını bulmak için 1950’lerin Amerika’sında yolculuğa çıkacak. Ama bu ufak ekip, ülkenin bir ucundan diğer ucuna gidecekleri gezi sırasında zencilere karşı gerçekleştirilen ırkçı hücum ve fikirlerden de korunmaya çalışacak. J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, ve Courtney B. Vance gibi oyuncular yer alıyor.

2. The Painter and the Thief

Sundance Film Festivali’nden Belgeli bölümünde Jüri Özel Ödülü şampiyon bu film 22 Mayıs itibariyle çevrimiçi platformda yayınlanacak. Filmde ise Çekyalı bir usta olan Barbora Kysilkova’nın Norveç’in Oslo şehrinde düzenlenen sanat galerisinde bulunan eserleri çalınır. Eserleri çalan hırsızlar çabuk tespit edilir. Fakat resimlerin nerede olduğu bir türlü bulunamaz. Bir zaman sonra ise usta ve hırsız arasında ilginç bir dostluk başlamasıyla işler değişir. Filmin yönetmenliğini ise Benjamin Ree üstleniyor.

3. Reno 911

İlk 6 sezonuyla açıklanmış bir kitleye ulaşan polisiye parodi dizisi 7. sezonuyla birlikte yeni çevrimiçi platform olan 4 Mayıs tarihinde Quibi ekranlarında yayınlanacak. 2003’te yayınlanan birincil sezonuyla 2009’a kadar Comedy Central’da yayınlanan bu dizi içerisinde, polis memurları çalan komik aktörlerin yer aldığı polis memurları aralarında geçen hikayeler parodi türünde anlatılıyor.

4. Homecoming 

2018’de yayınlanan birincil sezonuyla alkış toplayan Homecoming’in 2. sezonu 22 Mayıs’ta Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Dizinin birincil sezonunda gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılıyor. 2. sezonda Janelle Monáe’nin dahil olacağı oyuncu kadrosunda Stephan James, Julia Roberts ve Bobby Cannavale gibi isimler yer alıyor.

5. Unbreakable Kimmy Schmidt 

Netflix’in sevilen dizilerinden olan Unbreakable Kimmy Schmidt yeni ve interaktif bölümü olan Kimmy vs. The Reverend, 12 Mayıs’ta yayınlanacak. Özel bölümde Daniel Radcliffe, Jane Krakowski, Ellie Kemper, Carol Kane ve Tituss Burgess gibi meşhur oyuncular yer alıyor.

6. Crossing Swords

Yaratıcılığını Robot Chicken’dan tanıdığımız John Harvatine IV ve Tom Root’un üstlendiği Crossing Swords adlı canlandırma 12 Haziran tarihinde Hulu ekranlarında gösterilecek. Dizinin asıl konusu ise, orta devir dönemlerinde kraliyet şatosunda, senelerdir çok istediği şövalye yaveri görevine gelen iyi huylu bir köylü Patrick’i anlatan bir yapım izleyeceğiz. Animasyonun seslendirme kadrosunda Nicholas Hoult, Luke Evans, Seth Green, Adam Ray, Tara Strong, Tony Işık Halkası, Alanna Ubach, Adam Pally, Yvette Nicole Brown, Maya Erskine, Breckin Meyer ve Wendi Mclendon-Covey yer alıyor.

7. Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill

Jerry Seinfeld’in yeni stand-up gösterisi 5 Mayıs tarihinde özel olarak Netflix ekranlarında yayınlanacak. Komedyanin New York’ta bulunan Beacon Theatre’da gerçekleşen bir saatlik stand-up şovu, usta ismin gündelik hayata dair keskin gözlemlerine yer verirken sıradanlığın içindeki komediyi açığa çıkarıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur