Call of Duty Modern Warfare sahiplerinin anında erişim kazanacaklarını belirtelim. Bunun yanında, Call of Duty Warzone battle royale modu için birçok kaynak Mart ayını işaret ediyor. Ücretsiz olarak sunulacak oyun modunun, diğer battle royale oyunlarıyla rekabet edebilmesi için ücretsiz sunulduğu düşünülüyor.

Daha önce Call of Duty Warzone, çoğu kez sızdırılmış hakkında yorum yapılmıştı. Yeni oyun moduyla birlikte haritasının da sızdırılması oyunun üstündeki örtünün yavaş yavaş kalkmasını da sağlıyor. Geliştirici kaynaklardan sızdırılan detaylara göre, yeni oyun modunun 10 Mart gibi bir tarihte kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Söz konusu sızıntılar ile detayların biraz daha belli olduğunu söylemek mümkün. Bazı kaynaklara göreyse ilk kez 18 Şubat tarihinde bu oyuna ulaşılabilecek. Bakıldığında en olası tarihin mart olacağını söylemek ise mümkün.

Call of Duty Battle Royale

Daha önce de oyunun haritası sızdırılmıştı

Oyuncuların da beklediği gibi farklı birçok şey ile çıkacak bu yeni Call of Duty battle royale, yeni kıyafetler ve silahları da içinde barındırıyor. Temmuz ayından beri söylentileri gezen oyun modunun sızdırılan görselleri ve detaylarıyla gerçekten geleceğini görmek heyecan verici.

Activision, Warzone hakkında  şu an için detaylı bir açıklamada bulunmuyor olsa da 200 kişilik bir oyun lobisi, kendine özgü para birimi, tur sıralaması ve birbirinden farklı yükseltmeleri içinde barındıracağını biliyoruz.

Oyunun sinematik trailer’ını izlemek isteyenleri ise aşağıdaki videoya alalım.