Call of Duty Mobile yayınladığı günden bugüne ilgi görmeye devam ediyor. Sevilerek oynanan oyunda 3. sezona gelindi. Yeni sezon ile birlikte bazı yenilikleri kullanıma alan CoD Mobile, ocak ayının ortasında yeni sezona geçecek. Sızan bazı haberlere göre de 3. sezon, 17 Ocak tarihinde duyurulacak.

20 Ocak tarihine kadar da sunucular yeni sezona geçmiş olacak. Oyuncuların, en geç 20 Ocak tarihinde yeni sezona başlaması bekleniyor.

Gelecek yeni sezonla birlikte oyuna yeni modlar, haritalar ve rütbeler eklenecek. Yeni rütbeler “Battle Royale” ve “Multiplayer” modlarında geçerli olacak. Scorestreaks yenilikleri getirecek oyun keskin nişancı yarışı, sopa – taş yarışı ve pervane avı modlarını oyunculara sunacak.

Call of Duty Black Ops 2‘den tanınan MQ-27 Dragonfire da oyuna eklenecek. Drone üzerinde makineli tüfek ve roket bulunacak. Oyuncular MQ-27′yi rakiplerine karşı gizli olarak kullanabilecek. Oyuncular bir anda drone saldırısı altında kalabilecek. Drone ile birlikte oyuna iki yeni silah da eklenecek. İlki G36C otomatik silah olacak. G36C daha önce PUBG Mobile‘a da eklenmişti. Diğer silah ise .50 kalibre olan Barrett keskin nişancı tüfeği olacak.

Yeni sezonda eklenen harita, “Scrapyard” yani hurdalık haritası Multiplayer moduna eklenecek. 3. sezon ile CoD Mobile‘a gelecek olan bu harita, Modern Warfare 2 haritalarından biriydi. Bu haritada daha yakın çatışmaların yaşanması bekleniyor.

Rapid Fire” yani “Ani ateş” modu oyunculara kısıtla bir zaman içinde oyun sunacak. Bu kısıtlı zamanda oyuncular sonsuz mermi, silah, el bombası vb. araçlara sahip olacak.

Yeni kostümler, eşyalar ve ödüllerin eklendiği Call of Duty Mobile 3. sezon yenilikleri ile oyuncuları daha güzel oyunlar bekliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur