Ekim ayının oyun gündeminde en çok konuşulan konular arasına giren Call of Duty hem mobil oyununu piyasaya sürmesiyle hem de 25 Ekim ’de tüm platformlarda oynanabilecek olan Call of Duty: Modern Warfare ile çok konuşuluyor. Bu popülerliği devam ettirmek isteyen oyun geliştiricileri haritasını Cadılar Bayramı temasına geçirdi.

Oyuncular yeni aldığı güncellemeyle beraber ekranlarına düşen yenilikleri bir bildirim şeklinde aldı. Bu bildirim ile birlikte sınırlı süre boyunca yeni temaya uygun sunulacak içeriklerle beraber, kullanıcılara çeşitli hediyeler de sunuluyor olacak. Güncellemeyi yapan herkes öncelikle savaş sandığı ve destansı bir silah DP kartı kazanıyor. Güncellemeyi yapan kullanıcılar eğer etkinlik kapsamında oyuna girerlerse ücretsiz bir silah kazanacaklar.

Standoff çok oyunculu oyun haritası ise Cadılar Bayramı temasıyla beraber ürkütücü bir hal alıyor. Yeni beceriler kazanacağınız bu güncellemeyle beraber, Siper Noktası oyun modu sınırlı süreliğine açılıyor. Farklı farklı görünümlere de ulaşabileceğiniz bu tema sayesinde, eğlenceli etkinlikler ve yarışmalar da oyunun içinde yer alacak.

Belirtemeden geçmeyelim Cadılar Bayramı teması 21 Ekim ’den itibaren başlayacak ve 25 Kasım ’a kadar sürecek. Bu süre kapsamında oyuncular birçok ödül ile karşılaşacak.

Android için COD Mobile indir

iOS için COD Mobile indir

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur